Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Λονδίνο ζητάνε πειραματόζωα (!) με μισθό 4.000€ για να τους μολύνουν με… κορωνοϊό

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Εθελοντές επί πληρωμή ψάχνουν οι επιστήμονες στο Λονδίνο προκειμένου να τους μολύνουν για ερευνητικούς λόγους με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την «Daily Star», εθελοντές στο ανατολικό Λονδίνο πληρώνονται ήδη 3.500 λίρες (4.000 ευρώ) έκαστος για να μολυνθούν και να μπουν σε καραντίνα στο Κέντρο Καινοτομίας Queen Mary BioEnterprises, στο Γουάιτ Τσάπελ. Ο περιορισμός των εθελοντών θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να είναι σε πλήρη απομόνωση και θα τρώνε μόνο συγκεκριμένα τρόφιμα.

Δείτε επίσης: Νεκροί 27 Ιρανοί που έγιναν «τύφλα» με ποτά-μπόμπες γιατί πίστεψαν ότι διώχνουν τον κορωνοϊό

Όπως επισημαίνεται από το δημοσίευμα, στους 24 εθελοντές θα γίνει έγχυση με λιγότερο επικίνδυνα στελέχη του κορωνοϊού. Αν και διαφορετικά στελέχη, οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα μπορέσουν να εξαγάγουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα τους οδηγήσουν σε εμβόλιο, το οποίο θα αναχαιτίσει τον επικίνδυνο Covid-19. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 20 εμβόλια για τον Covid-19 είναι σε φάση ανάπτυξης, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ