«Κλειστά» με εξαίρεση τη Βρετανία, τα αμερικανικά σύνορα για τις Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες με διαταγή Τράμπ ! (video)

Must Read

Με μία επιθετική και αναπάντεχη κίνηση ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες τα ξημερώματα της Πέμπτης ότι οι ΗΠΑ θα αναστείλουν όλες τις πτήσεις από Ευρώποη εξαιρώντας το Ηνωμένο Βασίλειο!

Το μέτρο θα ισχύσει από τις 06.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε μία προσπάθεια να αποτραπεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

«Για να εμποδιστούν νέα κρούσματα να διεισδύσουν στη χώρα μας, πρόκειται να αναστείλω όλα τα ταξίδια από την Ευρώπη προς τις ΗΠΑ για τις επόμενες 30 ημέρες», είπε κατά τη διάρκεια διαγγέλματος από το Οβάλ Γραφείο.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, εξαιρέσεις θα γίνονται μόνο για πολίτες των ΗΠΑ και μέλη των οικογενειών τους, που όμως θα πρέπει να υποβάλλονται προηγουμένως σε εξετάσεις.

Το μέτρο αφορούσε αρχικά αφορούσε και εμπάργκο σε εμπορεύματα και άλλα φορτία όμως ανασκεύασε εν μέρει μέσω Twitter τις αναγγελίες λέγοντας πως η προσωρινή απαγόρευση εισόδου την οποία αποφάσισε να επιβάλλει στα κράτη του χώρου Σένγκεν για τριάντα ημέρες δεν αφορά τα εμπορεύματα.

«Ο περιορισμός σταματά τους ανθρώπους, όχι τα αγαθά», διαβεβαίωσε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης: Η πανδημία «βούλιαξε» την Wall Street

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This