Πατέρας 16χρονου τον έκανε τσακωτό στο κρεβάτι με την αχόρταγη… μητριά του!

Must Read

Σε πέντε χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μια γυναίκα, η οποία πιάστηκε «στα πράσα» να κάνει σεξ με τον έφηβο… θετό γιο της!

Η εν λόγω γυναίκα άρχισε να κάνει σεξ με τον ανήλικο μόλις εκείνος «έκλεισε» τα 16 του. Στο βασιλικό δικαστήριο του Λίνκολν στη Μεγάλη Βρετανία, ο πατέρας του ανηλίκου, κατέθεσε ότι άρχισε να έχει κάποιες υποψίες, όταν βρήκε τη σύντροφό του και το γιο του γυμνούς στο ίδιο κρεβάτι.

Όταν ζήτησε εξηγήσεις, η γυναίκα τού απάντησε το… αποστομωτικό: «Έτσι για πλάκα το κάνουμε, να γιορτάσουμε το ότι έγινε 16!». Επειδή, ωστόσο, δεν πείστηκε από τα λεγόμενά της, ο «κερατάς» έκρυψε ένα μαγνητοφωνάκι στο σπίτι, το οποίο κατέγραψε το… ηχητικό ντοκουμέντο σεξουαλικής δραστηριότητας, αλλά και την ομολογία της γυναίκας του στον θετό γιο της, ότι… το παιδί που περίμενε ήταν δικό του!

Διαβάστε επίσης: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για παιδεραστία, Αυστραλός καρδινάλιος που βρίσκεται ήδη στη φυλακή!

Όταν γεννήθηκε, ωστόσο, το μωρό, έγινε τεστ DNA που έδειξε στην πραγματικότητα ότι το παιδί ήταν του συντρόφου της.

Τελικά, όταν το αγόρι «έκλεισε» τα 20, αποφάσισε να πάει και να καταθέσει τα πάντα στις Αρχές, για την ανάρμοστη σχέση που είχε με τη μητριά του, η οποία άρχισε να τον φλερτάρει στα 15 του και ξεκίνησε να κάνει σεξ κανονικά μαζί του στα 16α γενέθλιά του. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι, ως τα 18 του, έκαναν σεξ σχεδόν καθημερινά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This