Μελετητές της Βίβλου μας καθησυχάζουν: «Όχι, δεν έρχεται η Δευτέρα Παρουσία!»

Must Read

Ο νέος κορωνοϊός μπορεί να απειλεί να «γονατίσει» ολόκληρο τον πλανήτη με τη ραγδαία εξάπλωσή του, ωστόσο δεν πρόκειται να φέρει το τέλος του κόσμου, επισημαίνουν χριστιανοί αναλυτές της Βίβλου, διαψεύδοντας τους απανταχού συνωμοσιολόγους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο Covid-19 είναι σημάδι ότι επίκειται η… Δευτέρα Παρουσία!

Ο συγγραφέας βιβλίων για τις προφητείες της Βίβλου, Τζεφ Κίνλεϊ, επεσήμανε στην «Washington Post» ότι οι Γραφές αναφέρουν πολύ εξειδικευμένα γεγονότα που θα συμβούν πριν από τη Δευτέρα Παρουσία, όπως η ανοικοδόμηση του Ναού της Ιερουσαλήμ, κάτι που δεν έχει συμβεί.

Επίσης, με βάση την «Αποκάλυψη 6:8», όπου προφητεύεται ότι στον πλανήτη θα υπάρχουν θάνατοι από σπαθί, πείνα και επιδημίες, καθώς και από τα λόγια του Ιησού στο «Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον 21:11» για μεγάλους σεισμούς, πείνα και επιδημίες σε διάφορα σημεία και τρομακτικά γεγονότα και μεγάλα σημάδια από τα ουράνια, συμπέρανε ότι «είναι προφανές ότι αναφέρεται σε κάποια στιγμή στο μέλλον, και όχι τώρα».

Διαβάστε επίσης: Επιστροφή στην πηγή του… κακού! Στην Ουχάν βρίσκουν «καταφύγιο» όλο και περισσότεροι Κινέζοι

Τη μη αναδόμηση του Ναού στο Ισραήλ υποδεικνύει και ο Γκάρι Ρέι, ο οποίος δημοσιεύει τις αναλύσεις του για τις προφητείες της Βίβλου στην ιστοσελίδα Unsealed. Ο Μάικλ Μπράουν, που έχει εκπομπή σε χριστιανικό ραδιοφωνικό σταθμό, είναι πεπεισμένος ότι ο κορωνοϊός δεν είναι σημάδι του τέλους του κόσμου, αλλά αφορμή να μελετήσουν τη Βίβλο όσοι δεν είναι χριστιανοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This