Ο COVID-19 «σαρώνει» την Τουρκία που ετοιμάζει καινούρια νεκροταφεία

Must Read

Παρά την επιμονή του Ερντογάν στην προπαγάνδα, ο οποίος μέχρι πρότινος ισχυριζόταν πως στην Τουρκία οι εξελίξεις σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού «είναι καλές», η χώρα πλέον θρηνεί 75 θύματα, ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων άγγιξε τα 3.629.

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως στην Μπακλάτζα της Μπεϊκόζ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, αλλά και στο Κίλιος, στη σύζευξη του Βοσπόρου με τον Εύξεινο Πόντο, έχει σχεδιαστεί να θάβονται οι νεκροί από τον κορωνοϊό.

Δείτε επίσης: Η «μετακίνηση» χρημάτων μέσω κινητών σπάει όλα τα ρεκόρ μέσα από 1 δις χρήστες

Περιοχές όπου ήδη έχουν αρχίσει να ανοίγουν τάφους, γιατί φοβούνται πως τα θύματα θα είναι περισσότερα. Ταυτόχρονα τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας μεταδίδουν ότι οι ταφές που έχουν γίνει είναι πρόχειρες, χωρίς ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης και δίχως την παρουσία της οικογένειας και των συγγενών των θυμάτων, λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Παρά την -παγκόσμια- τραγωδία όμως, κι ενώ η πανδημία στοιχίζει χιλιάδες ζωές, κάποιοι επιμένουν να προκαλούν. Όπως ένας Τούρκος καλλιτέχνης που έγραψε τραγούδι μέσω του οποίου εύχεται -μεταξύ άλλων- ο Covid-19 να «χτυπήσει την Ελλάδα»! Ο λόγος για τον Φικρέτ Σιμσέκ, σολίστα του μουσικού συγκροτήματος Dadaşın Gönül Sesi, ο οποίος στους απολύτως κατάπτυστους στίχους του τραγουδιού με τίτλο «Φύγε κορωνοϊέ, φύγε από δω» ζητάει ακόμη η νόσος να εξαπλωθεί σε όλους τους εχθρούς της χώρας του, όπως στις ΗΠΑ, στη Ρωσία, την Αίγυπτο και τη Συρία – εκτός της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This