Σάββατο, 17 Απρίλιος 2021

Πολυβραβευμένο νοτιοκορεατικό σίριαλ του Netflix είχε «προβλέψει» την επιδημία του Covid-19! (video)

Ιός με επώαση έως 14 ημέρες, εντοπίζεται σε πολυβραβευμένη νοτιοκορεατική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2018, ο οποίος, σύμφωνα με το σενάριο, επιτίθεται στους πνεύμονες!  

Συγκεκριμένα, χαρακτήρας της κατασκοπευτικής σειράς «My Secret Terrius» ακούει την προειδοποίηση για έναν κορωνοϊό που μοιάζει με γρίπη και έχει διάρκεια επώασης μέχρι 14 ημέρες, που επιτίθεται στους πνεύμονες και δεν υπάρχει εμβόλιο γι’ αυτόν.

Ο μεταλλαγμένος ιός χρησιμοποιείται, πάντα σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, ως όπλο, που μπορεί να σκοτώσει το 90% όσων τον κολλήσουν. Η σκηνή που προκαλεί ανατριχίλα, βρίσκεται προς το τέλος του δέκατου επεισοδίου, όταν ένας από τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες της σειράς συναντά μία γιατρό, που της παρουσιάζει τα ανησυχητικά ευρήματα.

«Πρέπει να κάνουμε περισσότερη έρευνα, αλλά δείχνει να είναι ένας μεταλλαγμένος κορωνοϊός» λέει, σύμφωνα με την αγγλική μετάφραση των υποτίτλων, η γιατρός περιγράφοντας ένα «όπλο». Συγκρίνοντάς τον με προηγούμενες επιδημίες ιών, λέει:
«ο MERS, o SARS, η κοινή γρίπη, όλοι ανήκουν στην ίδια οικογένεια με την ίδια γονιδιακή πληροφορία. Ο κορωνοϊός επιτίθεται στο αναπνευστικό σύστημα. Κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματος του MERS το 2015 η θνητότητα ήταν πάνω από 20%».

Και η ηρωίδα ρωτάει τη γιατρό: «Αλλά δεν είναι αρκετά σοβαρός για να χρησιμοποιηθεί ως όπλο. Κάνω λάθος;» Τότε η γιατρός τής απαντάει: «Όπως είπα, είναι ένας μεταλλαγμένος ιός. Κάποιος τον πείραξε για να αυξήσει τη θνητότητά του στο 90%! Αυτό που είναι πιο σοβαρό είναι ότι ο κορωνοϊός έχει περίοδο επώασης από δύο ως 14 μέρες. Ο ιός πειράχθηκε έτσι ώστε να πλήττει κατευθείαν τους πνεύμονες πέντε λεπτά μετά την έκθεση του οργανισμού στον ιό».

Έπειτα από αυτήν την πληροφορία, οι ήρωες της σειράς προσπαθούν να αποτρέψουν μια βιολογική επίθεση με αυτόν τον ιό, που πιστεύουν ότι θα γίνει στο γυμναστήριο ενός σχολείου!

  • Δείτε σχετικό βίντεο:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ