Στην εντατική, λόγω κορωνοϊού ο τραγουδιστής του «Oh! Mon Amour»» Κριστόφ (video)

Must Read

Σε νοσοκομείο του Παρισιού μεταφέρθηκε ο τραγουδιστής Κριστόφ, 74 ετών, και νοσηλεύεται διασωληνωμένος λόγω «αναπνευστικής ανεπάρκειας», όπως ανέφερε το περιβάλλον του στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Υπό τις παρούσες συνθήκες, προφανώς ανησυχούμε. Δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε αν έχει βρεθεί θετικός στην ασθένεια Covid-19», είπε ο θεατρικός παραγωγός Λοράν Καστανιέ.

Δείτε επίσης: «Εφιαλτική» εκτίμηση λοιμωξιολόγου-συμβούλου του Τραμπ για 100 ως 200 χιλιάδες νεκρούς στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο τραγουδιστής μεγάλων επιτυχιών όπως το «Oh! Mon Amour», το «Aline» και το «The girl from Salina», εισήχθη το βράδυ της Πέμπτης σε νοσοκομείο του Παρισιού.

«Ζητάμε απ’ όλον τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτική ζωή του και να μην ενοχλεί τις ιατρικές υπηρεσίες των νοσοκομείων που είναι πολύ απασχολημένες αυτήν την περίοδο», κατέληξε ο Καστανιέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This