Δεν άντεξε τον… ανταγωνισμό: Η μπύρα Corona αναστέλλει την παραγωγή της, λόγω του κορωνοϊού!

Must Read

Σαν να μην ήταν αρκετή η… βλακεία ορισμένων, που άκουγαν «Corona» και νόμιζαν ότι θα «κολλήσουν» τον ιό, πίνοντας μπύρα, ήρθαν και τα έκτακτα μέτρα ενάντια στον Covid-19, να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στην… αγαπημένη μας ξανθιά του καλοκαιριού!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ, η μεξικανική ζυθοποιία Grupo Modelo, κύριο προϊόν παραγωγής της οποίας δεν είναι άλλη από την περίφημη Corona, ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας της, εξαιτίας της ραγδαίας μετάδοσης του κορωνοϊού.

«Έχουμε αρχίσει να μειώνουμε στο αυστηρά ελάχιστο την παραγωγή μας στα εργοστάσια, προκειμένου να διατηρήσουμε χωρίς ζημίες τις εγκαταστάσεις μας και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη δραστηριότητά μας και στο μέλλον», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η πιο μεγάλη ζυθοποιία στο Μεξικό.

Η κυβέρνηση στο Μεξικό, όπου επίσης «προελαύνει» ο κορωνοϊός, με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 50, πήρε την απόφαση να κλείσει μέχρι τέλος του μήνα όσες επιχειρήσεις δεν παράγουν ζωτικής σημασίας προϊόντα.

Ακούγοντας, πάντως, την Πολιτεία του Λεόν στο μεξικανικό βορρά, να ανακοινώνει πως η παραγωγή και η διακίνηση μπύρας δεν εμπίπτει στην κατηγορία των άκρως απαραίτητων διατροφικών προϊόντων, οι πολυάριθμοι φίλοι της έτρεξαν… πανικόβλητοι στα καταστήματα, για να την εφοδιασθούν μαζικά, αδειάζοντας τα ράφια.

Στην υγειά τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This