Λαοθάλασσα σε πάρκο της Κίνας μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας (video)

Must Read

Κινέζοι πολίτες ξεχύθηκαν στους δρόμους μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας!

Χιλιάδες πολίτες επισκέφθηκαν διάφορα τουριστικά αξιοθέατα της χώρας το Σαββατοκύριακο που πέρασε με εικόνες από το πάρκο Χουανγκσάν να γίνονται viral.

Σύμφωνα με το CNN, με αφορμή τον εορτασμό του τριήμερου φεστιβάλ Κινγκμίνγκ, μια λαοθάλασσα επισκεπτών έφτασε στο πάρκο Χουανγκσάν στην επαρχία Ανχουέι, με τις τοπικές αρχές προσέφεραν δωρεάν είσοδο.

Το αποτέλεσμα ήταν χιλιάδες άνθρωποι να στριμωχτούν στο πάρκο, ορισμένοι φορώντας μάσκες, που θέλησαν να απολαύσουν τον αέρα της εξοχής.

Οι αντιδράσεις για τις εικόνες αυτές ήταν έντονες, με το Global Times να αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι του πάρκου έβγαλαν ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι δεν επρόκειτο να δεχθούν άλλους επισκέπτες, αφού είχε ήδη συμπληρωθεί το ημερήσιο όριο των 20.000 ατόμων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This