Έλληνας δημοσιογράφος και η Γαλλίδα σύντροφός του έχασαν με λίγες ώρες διαφορά τη ζωή τους από κορωνοϊό

Must Read

Μια διπλή τραγωδία «γράφτηκε» τη Δευτέρα στο Παρίσι, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή από τον κορωνοϊό με διαφορά λίγων ωρών ο συνταξιούχος δημοσιογράφος Μιχάλης Φρουδαράκης από την Κρήτη και η Γαλλίδα σύντροφός του!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρώτος έχασε τη μάχη με τον θάνατο ο Έλληνας δημοσιογράφος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στο Παρίσι! Λίγες ώρες αργότερα τον ακολούθησε η σύντροφός του, η οποία επίσης είχε προσβληθεί από τον φονικό ιό που σαρώνει όλο τον πλανήτη και έχει προκαλέσει χιλιάδες θανάτους!

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσω facebook ο ανιψιός του εκλιπόντος δημοσιογράφου Νίκος Φρουδαράκης, ο οποίος πληροφορήθηκε τον θάνατο του θείου του από την ελληνική πρεσβεία του Παρισιού. «Νόμιζα ότι αυτή η κατάρα του πλανήτη ήταν πολύ μακριά…

Δείτε επίσης: «Εφιαλτική» πρόβλεψη του ΟΗΕ: 1,25 δις άνθρωποι κινδυνεύουν με απόλυση ή μείωση μισθού εξαιτίας του κορωνοϊού

Έφυγε σήμερα ο θείος μου Μιχάλης Νικ. Φρουδαράκης, πνεύμα δυνατό και λαμπερό, μαζί με τη Γαλλίδα σύντροφό του από τον κορωνοϊό… Στο Παρίσι… Έλαβα το δυσάρεστο νέο από την ελληνική πρεσβεία του Παρισιού» έγραψε ο Κρητικός πιλότος στην ανάρτησή του, η οποία κατέληγε με την παρακάτω ευχή για καλό κατευόδιο: «Να έχουν καλό ταξίδι στο φως»!

Εξίσου συγκλονισμένη είναι και η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, απ’ όπου καταγόταν ο άτυχος δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This