Έδωσε τέλος στη ζωή του 15χρονο αγόρι που αισθανόταν απομονωμένο στην καραντίνα

Must Read

Σόκαρε την Βρετανία η είδηση ότι ένα 15χρονο αγόρι αυτοκτόνησε κατά την διάρκεια απαγόρευσης της κυκλοφορίας γιατί το αίσθημα της απομόνωσης επιφόρτισε την ψυχολογική του κατάσταση.

Η μητέρα του 15χρονου Kian Southway, μίλησε στην εφημερίδα Sun,και ανέφερε ότι ο έφηβος ήθελε «να τα κάνει όλα να περάσουν γρήγορα» όταν ξεκίνησε η εφαρμογή των έκτακτων μέτρων για κοινωνική αποστασιοποίηση. Μόλις 5 ημέρες μετά, στις 31 Μαρτίου, ο 15χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του αφήνοντας με μεγάλα ερωτηματικά κι ένα «γιατί» την οικογένεια και τους φίλους του.

Η 40χρονη μητέρα του Jolene Southway κάνει έκκληση στους γονείς να μιλούν στα παιδιά τους στη διάρκεια της κρίσης με τον κορωνοϊό. «Ήταν τόσο αναπάντεχο, είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι. Έχουμε παγώσει. Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει πως ο Kian δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, δεν είχε κατάθλιψη. Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει πως συμβαίνει πολύ γρήγορα. Πιστεύω πως κυριολεκτικά ένιωθε απομονωμένος από τον κόσμο λόγω του Covid-19. Ο Κian αγαπούσε τη ζωή. Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε το lockdown τη Δευτέρα κι εκείνος έφυγε την Παρασκευή. Έλεγε πως δεν μπορούσε να περιμένει να περάσουν όλα και πως ήθελε να τα κάνει όλα να περάσουν γρήγορα. Ήταν πολύ κοινωνικός. Ήταν και λίγο ντροπαλός αλλά και πολύ ευγενικός. Σκεφτόταν όσους αγαπούσε, ήταν καταπληκτικός. Δεν το περιμέναμε αυτό, συνεχώς μιλάμε κι ενθαρρύνουμε τα παιδιά να μιλήσουν, δεν κρύβουμε τίποτα. Ο Kian δεν μίλησε. Δεν θα μάθουμε ποτέ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This