Οι δύσκολες αποφάσεις που δεν θέλει να πάρει η εγκυμονούσα σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον

Must Read

Δύσκολες ώρες περνάει η εγκυμονούσα σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς, η οποία μένει σε απομόνωση τις τελευταίες ημέρες, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδί τους και είναι αγχωμένη και απαρηγόρητη.

Σύμφωνα με την Telegraph, η Κάρι Σίμοντς που μένει στο σπίτι του ζευγαριού στο νότιο Λονδίνο, το βράδυ που μεταφέρθηκε ο Μπόρις Τζόνσον στο νοσοκομείο Σεν Τομας, τηλεφώνησε κλαίγοντας σε φίλους της εκφράζοντας την ανησυχία της για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της.

Η Κάρι που βρέθηκε με ελαφριά συμπτώματα κορωνοϊού, λίγο μετά την διάγνωση του Μπόρις Τζόνσον, ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας του από τον νοσοκομείο και το πρωθυπουργικό γραφείο καθώς δεν έχει μιλήσει με τον σύντροφό της που βρίσκεται στην εντατική από το βράδυ της Δευτέρας. 

Όπως σημειώνουν οι βρετανικές εφημερίδες, αν ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει ορίσει την Κάρι ως τον πιο στενό συγγενή του, τότε εκείνη θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις όπως για το αν πρέπει να μπει σε καταστολή και να υποστηριχθεί η αναπνοή του με τεχνικά μέσα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This