Άλλοι 936 νεκροί στην Βρετανία από τον κορωνοϊό – Ξεπέρασαν τους 7.000 στο σύνολο

Must Read

Τους 7.095 έφτασαν οι νεκροί στη Βρετανία από τον κορωνοϊό, καθώς άλλοι 936 ασθενείς έφυγαν από τη ζωή το τελευταίο 24ωρο. Επιπλέον, τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 55.000.

Συγκεκριμένα, στην Αγγλία πέθαναν 828 άτομα στα νοσοκομεία, ηλικίας από 22 έως 103 ετών. Άλλες 77 απώλειες καταγράφηκαν στη Σκωτία, όπου διαγνώστηκαν 336 κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες. Στην Ουαλία οι νεκροί άγγιξαν τους 33, ενώ 284 πολίτες μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό. Επιπλέον πέντε θάνατοι καταγράφηκαν στη Βόρεια Ιρλανδία.

Δείτε επίσης: Βιβλίο για «Lockdown» στο Λονδίνο του 2005 είχε απορριφθεί ως υπερβολικό – Τώρα τρέχουν να το εκδώσουν

Παράλληλα, ο υπουργός Εξωτερικών Ντομινίκ Ράαμπ που ηγείται της κυβέρνησης, λόγω της νοσηλείας του Μπόρις Τζόνσον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς για να σταματήσει το lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο κι ότι η χώρα θα πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This