Ιταλός επιχειρηματίας βούτηξε 15,8 εκ. ευρώ από το Δημόσιο δήθεν για να φτιάξει μάσκες

Must Read

Σάλο προκαλεί στην Ιταλία η είδηση της σύλληψης επιχειρηματία, ο οποίος, σύμφωνα με πηγές της οικονομικής αστυνομίας της χώρας, είχε κερδίσει με ύποπτο τρόπο διαγωνισμό του ιταλικού κράτους και του είχε ανατεθεί να προμηθεύσει το δημόσιο με 24.000.000 χειρουργικές μάσκες αντί του ποσού των 15.800.000 ευρώ. Ο λόγος για τον Αντονέλο Λέφι, ο οποίος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου, κατηγορείται από την εισαγγελία της Ρώμης ότι δραστηριοποιήθηκε για να υπονομεύσει το αδιάβλητο της διαδικασίας του διαγωνισμού.

Πιο αναλυτικά, η εταιρία με την οποία συμμετείχε στον διαγωνισμό χρωστά μεγάλα ποσά στο ιταλικό δημόσιο και από έλεγχο που διενεργήθηκε σε ένα πρώτο φορτίο από την Κίνα διαπιστώθηκε ότι μέσα στα κουτιά δεν υπήρχαν οι μάσκες τις οποίες περίμεναν με αγωνία οι γιατροί και οι νοσηλευτές που μάχονται κατά του κορωνοϊού στα ιταλικά νοσοκομεία.

Όπως έχει δείξει η ιστορία, οι κρίσεις «δημιουργούν ευκαιρίες» για τους επιτήδειους που επιχειρούν να πλουτίσουν σε βάρος του πληθυσμού. Κι αυτό επισήμαναν και εισαγγελείς, σημειώνοντας ότι ο εν λόγω επιχειρηματίες προσπάθησε να κερδίσει χρήματα σε μια κρισιμότατη φάση για όλη την Ιταλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This