Πανδαιμόνιο στην Τουρκία μετά την αιφνίδια απαγόρευση της κυκλοφορίας (video)

Must Read

Σκηνές χάους εκτυλίχτηκαν σε μεγάλες πόλεις της Τουρκίας λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μετά την αιφνίδια καθολική διήμερη απαγόρευση από το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, χιλιάδες κόσμου έσπευσαν να προλάβουν τα τελευταία ψώνια πριν κλείσουν τα καταστήματα τροφίμων και τα αρτοποιεία με τεράστιες ουρές να σχηματίζονται στην Κωνσταντινούπολη ενώ πολλοί έσπευσαν με τα αυτοκίνητά τους με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου η απαγόρευση της κυκλοφορίας τέθηκε σε ισχύ από τις 00.01 π.μ. της 11ης Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 23.59 της 12ης Απριλίου. Η απαγόρευση θα ισχύσει για τις ακόλουθες πόλεις: Άδανα, Άγκυρα, Αττάλεια, Αϊδίνι, Μπαλικεσίρ, Προύσσα, Ντενιζλί, Ντιγιαρμπακίρ, Ερζουρούμ, Εσκισεχίρ, Γκαζιαντέπ, Χατάι, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Καχραμάνμαράς, Μάρντιν, Μερσίνα, Μούγλα, Όρντου, Σακάρυα, Σαμσούντα, Ούρφα, Τεκιρντάγ, Τραπεζούντα, Βαν και Ζογκουλντάκ.

https://twitter.com/canokar/status/1248702338279276544?s=20

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This