ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΑπονεμήθηκε στον Τραμπ το πρώτο «Βραβείο Ειρήνης» FIFA

Απονεμήθηκε στον Τραμπ το πρώτο «Βραβείο Ειρήνης» FIFA

«Μία από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου»

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, τίμησε τον Ντόναλντ Τραμπ με το νέο «Βραβείο Ειρήνης της FIFA: Το Ποδόσφαιρο Ενώνει τον Κόσμο».

Το βραβείο απονεμήθηκε στην τελετή κλήρωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στο Κέντρο Κένεντι στην Ουάσινγκτον, με τον Αμερικανό πρόεδρο να δίνει το παρών.

Σύμφωνα με τη FIFA, το βραβείο αποσκοπεί στο να «τιμήσει πρόσωπα που έχουν προβεί σε εξαιρετικές και αξιοσημείωτες ενέργειες υπέρ της ειρήνης και με αυτόν τον τρόπο έχουν ενώσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Ο Τραμπ για το βραβείο της FIFA

Ο Τραμπ ευχαρίστησε την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, Μελάνια, και επαίνεσε τους ηγέτες των άλλων δύο χωρών που φιλοξενούσαν την εκδήλωση – τον πρωθυπουργό του Καναδά Μαρκ Κάρνεϊ και την πρόεδρο του Μεξικού Κλαούντια Σάινμπαουμ.

«Αυτή είναι πραγματικά μία από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης