ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΜακρόν: Τραγούδησε τη «Μασσαλιώτιδα» με ναύτες πάνω στο αεροπλανοφόρο «Σαρλ Ντε Γκωλ»

Μακρόν: Τραγούδησε τη «Μασσαλιώτιδα» με ναύτες πάνω στο αεροπλανοφόρο «Σαρλ Ντε Γκωλ»

«Η Γαλλία είναι εδώ για να προστατεύσει τους δικούς της» τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος

Μια στάση στο αεροπλανοφόρο «Σαρλ Ντε Γκωλ», ανοιχτά της Κρήτης, έκανε ο Εμανουέλ Μακρόν κατά την επιστροφή του στη Γαλλία, αφού βρέθηκε χθες Δευτέρα στην Κύπρο για την τριμερή συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την αναχαίτιση drones στη μεγαλόνησο.

Ο Γάλλος πρόεδρος έφτασε με στρατιωτικό ελικόπτερο στο αεροπλανοφόρο, αφού είχε συναντηθεί στη Σούδα με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media ο Εμανουέλ Μακρόν προτρέπει τους Γάλλους ναύτες να τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο της Γαλλίας, τη γνωστή «Μασσαλιώτιδα». Στις εικόνες, φαίνονται όλοι μαζί σε θέση προσοχής, να τραγουδούν με περηφάνεια και σεβασμό.

Ο Γάλλος πρόεδρος ανέβασε βίντεο από τη στιγμή που φτάνει στο «Σαρλ ντε Γκωλ» με στρατιωτικό ελικόπτερο, με τα εναέρια πλάνα από το αεροπλανοφόρο να είναι εντυπωσιακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι ξανά ανάμεσά σας, πίσω σε αυτό το υπόστεγο στο Σαρλ ντε Γκωλ. Η Γαλλία είναι εδώ για να προστατεύσει τους δικούς της, να σταθεί στο πλευρό των συμμάχων και των φίλων της που δέχονται επίθεση και να συμμετάσχει σε αποστολές ζωτικής σημασίας. Θα προχωρήσουμε με ηρεμία. Η παρουσία σας αποδεικνύει τη δύναμη της Γαλλίας ως δύναμη ειρήνης στο πλευρό των φίλων της», ακούγεται ο Μακρόν να λέει απευθυνόμενος στο πλήρωμα.

Δείτε επίσης:

«Όχι, Ντόναλντ, δεν θα το κάνω» – Ο Τραμπ ειρωνεύεται ξανά τον Μακρόν μιμούμενος την προφορά του

Σούδα: Με ελικόπτερο ο Μακρόν στο αεροπλανοφόρο «Charles de Gaulle»

Μητσοτάκης: Προειδοποίηση για ασύμμετρες απειλές – Μακρόν: Προανήγγειλε συνοδεία εμπορικών πλοίων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης