Η φωτογραφία που μάγεψε τον Αντώνη Σαμαρά

Η κυρία Γεννηματά κακώς ρίχνει ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Must Read

Ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να έχει σιωπήσει, αλλά κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Πράγμα που έγινε αισθητό όταν σε απόλυτη συνεννόηση μαζί του, ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλυψε τις μυστικές συνεννόησης που είχε με τον Θάνο Πλεύρη, όπου έφτιαχναν μαζί τροπολογίες που στην συνέχεια της κατέθετε ο Λοβέρδος ως Κίνημα Αλλαγής!

Φυσικά η αποκάλυψη αυτή εξέθεσε κυρίως την Φώφη Γεννηματά, και ήδη στο Κιν Αλ γίνεται ο κακός χαμός. Δεν άφησε όμως στο απυρόβλητο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα για αυτές τις αντιθεσμικές μεθοδεύσεις, που σίγουρα όμως γνώριζε ο Αντώνης Σαμαράς, ο άνθρωπος που έφερε τον Πλεύρη στη Νέα Δημοκρατία και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Η κυρία Γεννηματά λοιπόν κακώς ρίχνει ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Διότι όντως ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε τίποτα. Και μάλιστα οι σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά είναι κυριολεκτικά στο μηδέν. Τα αισθήματα μάλιστα είναι αμφίδρομα, αφού ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζεται με άκρως απαξιωτικά σχόλια για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τόσο απαξιωτικά, που η ακόλουθη φωτογραφία τον εκφράζει απόλυτα, και κυριολεκτούμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This