Όταν ο υφυπουργός διαψεύδει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Κακή αρχή για τον Χρήστο Ταραντίλη

Must Read

Όταν δυστυχώς κάποιος κυβερνητικός έχει την αίσθηση της παντοδυναμίας, όχι μόνο χάνει το μετρό, αλλά και την επαφή με την πραγματικότητα.

Αυτό ακριβώς συνέβη εχθές με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Χρήστο Ταραντίλη, ο οποίος βιάστηκε να απαξιώσει την πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, την οποία έκανε αμέσως μετά με την συνάντηση του με την πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου στο προεδρικό μέγαρο.

Ο Αλέξης Τσίπρας ουσιαστικά επανέλαβε την πρόταση του Ηλία Μόσιαλου για «εκχώρηση» της πατέντας των εμβολίων σε συνεννόηση με τις φαρμακευτικές εταιρείες, ούτως ώστε η εγχώρια φαρμακοβιομηχανία να μπει στη μάχη της παραγωγής του. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε το εμβολιαστικό πρόγραμμα να επιταχυνθεί και να μην περιμένουμε πέντε χρόνια, διότι δυστυχώς αυτό προκύπτει από την πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού που πανηγύριζε για τους 8000 εμβολιασμούς την ημέρα.

Βιάστηκε λοιπόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να απαξιώσει την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και εξετέθη. Παρά την προσπάθεια των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ να τον καλύψουν, βγήκε ο ίδιος ο υφυπουργός, ο κύριος Κοντοζαμάνης, σημειώνοντας ότι η πρόταση αυτή είχε γίνει και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μαζί μάλιστα με τον Ηλία Μόσιαλο, από τον Απρίλη του 2020. Με επίσημη αρθρογραφία σε εφημερίδα του εξωτερικού!

Ο υφυπουργός υγείας πήγε μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι η ΕΕ μπορεί ακόμα να πάρει τέτοια πρωτοβουλία! Δηλαδή, ένας αξιωματούχος της κυβέρνησης σε καίρια θέση και με βαθιά γνώση του αντικειμένου, δικαιώνει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αδειάζει τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ο οποίος κυβερνητικός εκπρόσωπος με την αμετροέπεια του και την απειρία του, άδειασε ουσιαστικά τον ίδιο τον πρωθυπουργό!

Θα μιλούσαμε για γκάφα, εάν η κατάσταση δεν ήταν εξαιρετικά σοβαρή και δεν κινδύνευαν  ανθρώπινες ζωές.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This