Έκοψε τον βήχα Τούρκων και ντόπιων προθύμων ο Νίκος Δένδιας

Υπενθύμισε την εθνική γραμμή.

Must Read

Φρένο στις τουρκικές ονειρώξεις και σε περίεργες κυβερνητικές διαρροές έβαλε με την ξεκάθαρη δήλωση του ο Νίκος Δένδιας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Πορτογαλία. Βάζοντας ταφόπλακα στα σενάρια περί διαλόγου εφ’ όλης της ύλης με την Τουρκία.

Η Ελλάδα είναι πάντα έτοιμη και πρόθυμη να συμμετάσχει σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με την Τουρκία, αλλά με βάση το Διεθνές Δίκαιο και προκειμένου να συζητηθεί το μοναδικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, η οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και η υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Υπό αυτό το πρίσμα, θα γίνουν οι όποιες συνομιλίες, ξεκαθάρισε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών.

Η δήλωση του αυτή είναι βέβαιο ότι προκάλεσε ενόχληση, γιατί δεν έχει καμία σχέση με κουμπάρες. Είναι ξεκάθαρη, ακυρώνει όλους αυτούς που μιλούσαν για επανεκκίνηση των συνομιλιών από το 2016, δηλαδή αυτούς που ήθελαν την συνέχιση της εθνικής μειοδοσίας είχε ξεκινήσει με την Μαδρίτη και το Ελσίνκι. Δηλαδή το σύστημα Σημίτη.

Αναμένω να δω εάν θα υπάρξουν τίποτα περίεργα δημοσιεύματα σε φιλοκυβερνητικές εφημερίδες ή ακόμα χειρότερά σε γερμανικές, που θα χαρακτηρίζουν τον Νίκο Δένδια ως πολεμοχαρή! Ειδικά μετά και την χθεσινή δημοσκόπηση που ξεκαθαρίζει ότι ο Υπουργός Εξωτερικών είναι ο δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This