Μετά τον Φουρθιώτη, ο Αρχιεπίσκοπος είδε και την Κ. Σακελλαρόπουλου

Γεμάτο σημαντικές συναντήσεις το πρόγραμμα του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Must Read

Γεμάτη φαίνεται ότι ήταν η εβδομάδα για τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Αμέσως μετά την εξαιρετικής σημασίας, πολιτικού χαρακτήρα συνάντηση με τον γνωστό παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, Ο αρχιεπίσκοπος δείπνησε και με την πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Το ποιος έκλεισε το δείπνο μεταξύ του Αρχιεπισκόπου και της Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν έχω καταφέρει να μάθω με σιγουριά. Ήταν άλλωστε μια κίνηση που έπρεπε να γίνει, διότι η ψυχρότητα ανάμεσα στις σχέσεις του προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας και της αρχηγού του κράτους, είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Ορθή η ενέργεια του αρχιεπισκόπου να δειπνήσει με την πρόεδρο της Δημοκρατίας (φωτό αρχείου)

Όπως επίσης πρέπει επειγόντως να διαφυλαχθεί η εικόνα της Προέδρου η οποία καταγράφει ιστορικά χαμηλά σε δημοφιλία, από συστάσεως του θεσμού.
Φυσικά παρά την συγκυρία, οι δύο επισκέψεις δεν σχετίζονται μεταξύ τους. Μπορεί ο γνωστός παρουσιαστής να έχει περγαμηνές στην προώθηση γυναικείων προσωπικοτήτων, αυτές όμως αφορούσαν αποκλειστικά τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι τον πολιτικό.

Ούτε στο πολιτικό πεδίο οι δύο αυτές επισκέψεις φαίνεται να σχετίζονται. Παρά την κοινή τους εκτίμηση στο πρόσωπό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο από τον Μένιο Φουρθιώτη όσο και από την Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου, οι προθέσεις του γνωστού παρουσιαστή για κάθοδο στην πολιτική δεν συνδέεται με κάποια πολιτική δραστηριοποίηση της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This