Ο Γιωργάκης δουλεύει ψιλό γαζί τον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Κυριάκο!

Πάλι τα κατάφερε ο ΣυΡιζΑ να χρεωθεί τον ΓΑΠ!

Must Read

Πραγματικά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να διαπράξεις τις πολιτικές αυτοχειρίες που «επιτυγχάνει» ο ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταία επιτυχία τους, η εντύπωση που δημιουργήθηκε ότι επιθυμούν συμπόρευση με τον Γιώργο Παπανδρέου! Τον άνθρωπο που έχει καταγραφεί στην εθνική συνείδηση, ως καταστροφέας της Ελλάδας.

Αφού λοιπόν ακόμα και στελέχη του ΣυΡιζΑ δήλωσαν θετικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, βγήκε ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου για να τους τραβήξει το χαλί. Στηρίζοντας φυσικά την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στην Τουρκία, η οποία έχει εξοργίσει ακόμα και τους νεοδημοκράτες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι το 2003 Ελλάδα και Τουρκία είχαν φτάσει πολύ κοντά στο να πάνε στη Χάγη για να επιλύσουν το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας. Κάτι το οποίο συνεχώς σημείωναν οι κύκλοι των «εκσυγχρονιστών» και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε άρθρα του, αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία ότι το υποστηρίζει και ο ίδιος, που δεν ανήκει στο κλίμα του Σημίτη και του εθνομηδενιστικού ΕΛΙΑΜΕΠ, αλλά και στη λογική του Μεγάρου Μαξίμου.

Μιλώντας σε τουρκικό μέσο, στο οποίο υποστήριξε, μεταξύ άλλων, τις διερευνητικές επαφές, ο πρώην πρωθυπουργός και από τους πλέον ένθερμους οπαδούς της ελληνοτουρκικής «φιλίας» τόνισε ότι η Ελλάδα και η Τουρκία το 2003 είχαν φτάσει πολύ κοντά σε σύμπτωση απόψεων για το ζήτημα της παραπομπής για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι σύμφωνα με την εμπειρία του κατάφεραν να περιορίσουν «το ζήτημα σε κάτι πολύ σαφές και φτάσαμε πολύ κοντά σε μια ελάχιστη συμφωνία για το τι πρέπει να επιλυθεί».

Είναι σαφές ότι ο ΓΑΠ επιθυμεί να δείξει με την αποκάλυψή του αυτή ότι η σημερινή επανάληψη των διερευνητικών επαφών, με σκοπό πάντα έναν «έντιμο συμβιβασμό» στη Χάγη, αποτελεί την ευθεία κληρονομιά της δικής του δραστηριότητας ως υπουργού Εξωτερικών στην κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη. Μην του… κλέψει τη δόξα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος φαίνεται ότι συνεχίζει να εφαρμόζει το «δόγμα Σημίτη και Ροζάκη» στα ελληνοτουρκικά.

Κατά τα άλλα, ο ΣυΡιζΑ κατάφερε να μείνει με την ρετσινιά, ενώ στο Μαξίμου ανοίγουν σαμπάνιες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This