Πέμπτη 29/7/2021

Σείστηκε η Αθήνα από το σερβίς του πρωθυπουργού!

Μαγεύτηκαν οι ελάχιστοι -δυστυχώς- περαστικοί από τις ικανότητές του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ένα υπέροχο θέαμα είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν οι διαβάτες έναντι του Ζαππείου, στον όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδινε ρεσιτάλ στο αγαπημένο σπορ πολλών πολιτικών στην Ελλάδα. Το τένις.

Όσοι μέχρι σήμερα πίστευαν ότι το συγκεκριμένο άθλημα είναι προνόμιο των γνωστών και από εμπλοκή τους στο σκάνδαλο Novartis Άδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδου, σήμερα διαψεύστηκαν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκλόνισε κυριολεκτικά με τις επιδόσεις του, ειδικά με το σερβίς του.

Σε τέτοιες έκτακτες συνθήκες, καλό είναι και ο κύριος Χαρδαλιάς να προβαίνει σε προσωρινή άρση των απαγορεύσεών, προκειμένου κάθε Έλληνας πολίτης να έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει τον αγαπημένο του πρωθυπουργού σε δράση. Με αυτόν τον τρόπο, οι πολίτες που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να δραπετεύσουν από τις καθημερινές τους έννοιες.

Εκτός εάν ο κύριος Χαρδαλιάς έχει άλλες προθέσεις, γιατί πολλά ακούστηκαν μετά την συνέντευξη του στο Νίκο Χατζηνικολάου, όπου απέφυγε να αναφέρει το όνομα «Μητσοτάκης». Μπορεί φυσικά να το έκανε όντας προληπτικός. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να κρύβει τον πρωθυπουργό από τον ελληνικό λαό που τον λατρεύει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ