Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Νουθεσίες του Μεγάρου Μαξίμου στην Λίνα Μενδώνη για να παραιτηθεί!

Γιατί ο πρωθυπουργός πρέπει να παρακαλέσει προκειμένου να αποσπάσει μια παραίτηση υπουργού;

Τις τελευταίες 2 ώρες ένα θρίλερ συντελείται στο μέγαρο Μαξίμου. Οι αντιδράσεις μετά την συνέντευξη τύπου της Λίνας Μενδώνη, παρά την προσπάθεια της να υπερασπίσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον εαυτό της, είναι τεράστιες. Αυτό το έχει μετρήσει το μέγαρο Μαξίμου και έχει αποφασίσει να προτείνει στην κυρία Μενδώνη να παραιτηθεί, ώστε να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις.

Αυτή η πρόταση βέβαια ήρθε κατόπιν εορτής, αφού μέχρι σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συζητούσε καν το ενδεχόμενο να προτείνει κάτι τέτοιο στην υπουργό του. Το «γιατί», έχει πολλές παραμέτρους.

Η μίνι σφυγμομέτρηση όμως που έκανε το μέγαρο Μαξίμου, δείχνει ότι πλέον η παραμονή της Λίνας Μενδώνη στο υπουργείο πολιτισμού, έχει σοβαρές επιπτώσεις τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην εικόνα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το τελευταίο δίωρο λοιπόν, υπάρχουν προσπάθειες για να βρεθεί μια χρυσή τομή ώστε η Λίνα Μενδώνη να παραιτηθεί και να εγκαταλείψει οικειοθελώς το χαρτοφυλάκιο της. Το γιαπί ένας επιτελικός και πανίσχυρος πρωθυπουργός πρέπει να εκλιπαρεί μία υπουργό για να παραιτηθεί, προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ