Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Νεύρα Μητσοτάκη για την παραίτηση Ταραντίλη

Δεν υπήρχε συνεννόηση πριν την ανακοίνωση!

Ούτε μία ανακοίνωση, έστω ένα τυπικό ευχαριστώ στον, τέως πλέον, κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρήστο Ταραντίλη, από το Μέγαρο Μαξίμου. Ακόμα και τις απαντήσεις στις ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης για το θέμα, τις βγάζει ο ίδιος ο Ταραντίλης!

Ο πρωθυπουργός πιάστηκε κυριολεκτικά στον ύπνο, γι’ αυτό και δεν έγινε άμεση αντικατάσταση του κυβερνητικού εκπροσώπου, όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. Έτσι, τα καθήκοντα αναλαμβάνει προσωρινά η αναπληρώτρια, Αριστοτελία Πελώνη. Μέχρι να φύγει και αυτή, αφού όπως σας έγραψα, δεν είναι διατεθειμένη να παραστήσει το «πλυντήριο Λιγνάδη» ή άλλων, παρεμφερών υποθέσεων.

Ο πρωθυπουργός πάντως, αρχίζει πλέον να συνειδητοποιεί τι γίνεται γύρω του. Με άσχημο τρόπο. Το ότι ο ΣυΡιζΑ είναι στο καναβάτσο, δε σημαίνει ότι η κοινωνία δεν είναι στα κάγκελα κατά των κυβερνητικών ενεργειών.

Επίσης, η βοή που έχει πλημμυρίσει τα βουλευτικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, είναι θέμα χρόνου να φτάσει μέχρι το Μαξίμου.

Σε αυτό το ζοφερό κλίμα, οι εξελίξεις με τον Κουφοντίνα, δίνουν μία επικοινωνιακή διέξοδο στην κυβέρνηση για να αλλάξει την ατζέντα, αρκεί να βρεθεί πρόθυμος να πρωταγωνιστήσει από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ