Μαρία Δαμανάκη: Η επιστροφή!

Must Read

Οι περαστικοί στους πρόποδες του Λυκαβηττού, έτριβαν τα μάτια τους. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η γυναίκα που έκανε τζόκινγκ φορώντας λευκά, ήταν όντως η Μαρία Δαμανάκη.

Και όμως, η πασίγνωστη πολιτικός επέστρεψε. Πλούσια σε εμπειρίες και όχι μόνο, από την διεθνή της καριέρα με την σφραγίδα του Κώστα Σημίτη, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, όχι όμως για να φωνάξει το περιβόητο «εδώ πολυτεχνείο» που της εξασφάλισε μία λαμπρή πολιτική καριέρα.

Αλλά για να υπηρετήσει την ελεύθερη αγορά, την ιδιωτική οικονομία, τον καπιταλισμό θα μπορούσαμε να πούμε, αφού η ιέρεια του «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», εισήλθε στα άδυτα του ταξικού εχθρού.

Ειδικότερα, η πρώην Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και Principal Advisor των SYSTEMIQ και PARADISE Fοundation Κα. Mαρία Δαμανάκη, εισήλθε στο Διοικητικό συμβούλιο της «Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ», ιδιοκτησίας της οικογένειας Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη.

Ναι, στο ίδιο ΔΣ όπου κάποτε μεσουρανούσε ο εκπρόσωπος των «φονιάδων των λαών», Τόμας Μίλερ.

Η εξέλιξη αυτή πάντως δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση. Εδώ επανήλθε ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Μαρία Δαμανάκη θα έμενε εκτός;

Ποσό μας λείπεις, Θοδωρή Τσουκάτο (φωτό: Όταν αυτά τα στιβαρά χέρια δεν κρατούσαν μαύρες σακούλες, κρατούσαν ισχυρές προσωπικότητες του Εκσυγχρονισμού, σαν την Μαρία.)…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This