«Τρούπωσε» στο Μαξίμου και ο Κοντοζαμάνης!

Με τον Κυριάκο, κανείς δεν χάνεται!

Must Read

Μπορεί ο Βασίλης Κοντοζαμάνης να απομακρύνθηκε από το υπουργείο υγείας, προφανώς γιατί κάτι δεν έκανε καλά, επανήλθε όμως στα υψηλά κλιμάκια εξουσίας, έστω και με μία μικρή καθυστέρηση.

Με απόφαση φυσικά – ποιου άλλου; – του υπουργού επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη. Με την σημείωση μάλιστα ότι θα παρέχει μεν συμβουλές στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για θέματα υγείας, θα το κάνει όμως εθελοντικά χωρίς να πληρώνεται!

Ο άνθρωπος δηλαδή που κρίθηκε «ανεπαρκής» για το υπουργείο, κρίνεται κατάλληλος για συναφές αντικείμενο στο ανώτατο κλιμάκιο εξουσίας, στο Μέγαρο Μαξίμου, πλησίον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ο διορισμός του Βασίλη Κοντοζαμάνη

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε ο πρωθυπουργός έκανε λάθος όταν τον αντικατέστησε, είτε το πρόβλημα έγκειται στην υπουργική αμοιβή του Βασίλη Κοντοζαμάνη. Το δεύτερο φυσικά αποκλείεται να ισχύει, διότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει πως το φυσάει το χρήμα, ειδικά πέριξ του Μεγάρου Μαξίμου. Εδώ προσέλαβε κοτζάμ γίγαντα Ψαριανό, στον Κοντοζαμάνη θα τσιγκουνευόταν;

Σε κάθε περίπτωση, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης είτε θα πρέπει να καταγραφεί ως ένας από τους εθνικούς ευεργέτες, που προσφέρουν στην πατρίδα αμισθί, ή ο Πρωθυπουργός διά του υπουργού επικρατείας προτίμησε να τον έχει κοντά του από το να τον έχει «απέναντι».. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Άλλωστε ο κύριος Κοντοζαμάνης είναι χρόνια στο κουρμπέτι, όπως αποδεικνύεται και από τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This