Κόκκινο πανί ο Πλεύρης και για τους γαλάζιους βουλευτές

Ισχυρές πιέσεις από τις τοπικές κοινωνίες για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Must Read

Δύσκολες ώρες ζουν οι περισσότεροι γαλάζιοι βουλευτές τις τελευταίες ώρες, έπειτα από τις εξαγγελίες του υπουργού υγείας Θάνου Πλεύρη ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα λήξει από την 1η Φεβρουαρίου, για όσους ενηλίκους δεν έχουν κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου.

Οι αντιδράσεις και τα τηλέφωνα στα πολιτικά γραφεία των γαλάζιων βουλευτών, θυμίζουν αυτές που ακολούθησαν την ανακοίνωση του προστίμου 100 € σε όσους άνω των 60 δεν εμβολιαστούν.

Αυτοί που έχουν πραγματικά επαναστατήσει όμως, είναι οι έμποροι και οι επιτηδευματίες της εστίασης. Δεν φτάνει που είδαν τον τζίρο τους να καταρρέει τα Χριστούγεννα, δεν φτάνει που παρά τις εκπτώσεις βλέπουν τα μαγαζιά τους να παραμένουν άδεια, τώρα συνειδητοποιούν ότι από 1η Φεβρουαρίου, δεν θα υπάρχει κυριολεκτικά πελάτης!

Άλλωστε, η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα ήταν η μεγάλη εκλογική δεξαμενή της Νέας Δημοκρατίας, που οδήγησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον εκλογικό θρίαμβο του 2019. Αυτή ακριβώς η γαλάζια βάση, έχει υποστεί την μεγαλύτερη καταστροφή από την κυβερνητική πολιτική για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Έπειτα από τα απανωτά κλεισίματα, ήρθε η αλματώδης αύξηση στο ενεργειακό κόστος, τα νέα περιοριστικά μέτρα που οδήγησαν άμεσα σε μείωση του τζίρου, η κακή ψυχολογία λόγω της διασποράς της παραλλαγής Όμικρον και τώρα η απόφαση του Πλεύρη να ακυρώσει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για όσους δεν κάνουν την αναμνηστική δόση.

Τα οργισμένα τηλέφωνα βουλευτών στο Μαξίμου ήδη έχουν ξεκινήσει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This