Δεσπόζει ο πέτρινος βάτραχος Φενγκ Σούι στο γραφείο του πρωθυπουργού

Βατράχια με μεταφυσικές ιδιότητές κοιτούν με γουρλωμένα μάτια τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Must Read

Έκδηλες είναι πλέον οι μεταφυσικές ανησυχίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος φαίνεται ότι υιοθετεί τις αρχές του Φενγκ Σούι, με πίστη και υπερηφάνεια.

Κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξής του στο γραφείο του με τον Νίκο Χατζηνικολάου, διαπιστώσαμε ότι τα είδωλα βατράχων δεσπόζουν σε διάφορα σημεία. Όπως μάλιστα ορίζει η συγκεκριμένη δοξασία, τα βατράχια περικυκλώνουν τον πρωθυπουργό, κοιτώντας τον με τα γουρλωμένα μάτια τους.

Ο πέτρινος βάτραχος του φενγκ Σούι δεσπόζει στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σύμφωνα με τους πιστούς της συγκεκριμένης πρακτικής το «Φενγκ Σουι μπορεί να βοηθήσει με τον βατραχο στο χώρο μας να έρθουν περισσότερα χρηματα στις τσέπες μας». Το συγκεκριμένο σύμβολο όπως ισχυρίζονται οι μυημένοι, «είναι ένα δημοφιλές στοιχείο του φενγκ σούι και βοηθάει πολύ στην προσέλκυση καλής τύχης και πλούτου. Ο βάτραχος με τα χρήματα αναφέρεται επίσης ως ο βάτραχος με τα τρία πόδια. “ChanChu” είναι ένα κοινό όνομα για το βάτραχο με τα χρήματα στα κινέζικα.
Αυτό είναι γνωστό ότι είναι το πιο ελπιδοφόρο σύμβολο χρημάτων».

Άλλα δύο βατράχια τοποθετημένα στο γραφείο του πρωθυπουργού τον κοιτούν με τα γουρλωμένα τους μάτια

Το ποιος μύησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην συγκεκριμένη πρακτική, είναι άγνωστο. Αλλά ο πρωθυπουργός είναι γνωστός για τις μεταφυσικές του αναζητήσεις, μεταξύ των οποίων και η αστρολογία. Την οποία την είχε επικαλεστεί για να διαβεβαιώσει από το βήμα της Βουλής ότι η οικονομία θα πάει καλύτερα.

Το βέβαιο είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταφέρει να προσεγγίσει πλούτο, όπως φαίνεται από το πόθεν έσχες του. Εάν αυτό οφείλεται στα βατράχια, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This