Ο Μητσοτάκης απαιτεί από τον Γεραπετρίτη διάψευση των ισχυρισμών Φουρθιώτη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνείται να καλύψει τον υπουργό

Must Read

Εξαιρετικά τεταμένο είναι το κλίμα στο μέγαρο Μαξίμου τις τελευταίες ώρες, μετά τις αποκαλύψεις του υπόδικου παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη που εμπλέκουν τον Υπουργό  επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον διευθυντή τύπου του κόμματος, Νίκο Ρωμανό.

Ο Ρωμανός προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός, απαξιώνοντάς τον παρουσιαστή, θεωρώντας τον μη σοβαρό άτομο, λησμονώντας όμως ότι ο ίδιος έβγαινε στην εκπομπή του έχοντας μάλιστα προνομιακή μεταχείριση. Όπως μαθαίνω, ο παρουσιαστής είναι εξοργισμένος από την στάση του Ρωμανού και φαίνεται ότι διαθέτει πολλούς άσους στο μανίκι για να υπερασπιστεί την σοβαρότητα του.

Αυτό όμως είναι δευτερεύον. Η σοβαρή σύγκρουση είναι μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού επικρατείας. Ο πρωθυπουργός που όπως σας έχω πει είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον υπουργό του, πίστευε ότι κι αν του έλεγε, ακόμα κι αν αυτό ήταν στα όρια της παράνοιας, έχει πέσει κυριολεκτικά από τα σύννεφα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το Μαξίμου δεν πρόκειται να καλύψει τον υπουργό και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν πρόκειται να βγάλει ανακοίνωση. Αυτό κατέστη σαφές στον Γιώργο Γεραπετρίτη ο οποίος πλέον υποχρεούται να εκδώσει προσωπική ανακοίνωση για τους ισχυρισμούς του παρουσιαστή. Για τον οποίον να υπενθυμίσουμε ότι είχε ισχυριστεί στο βήμα της Βουλής ότι δεν τον γνωρίζει.

Νεότερη εξέλιξη: Ο υπουργός επικρατείας εξαναγκάστηκε να βγάλει δήλωση, με τον παρουσιαστή να τον διαψεύδει και να τον διασύρει. Ήδη στο Μαξίμου πιέζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διώξει τον Γιώργο Γεραπετρίτη: Διαβάστε την ανακοίνωση του υπουργού και την απάντηση του παρουσιαστή που έδωσε στην δημοσιότητα SMS

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This