Συνελήφθη ψευδόμενος ο Γεραπετρίτης: Ο Φουρθιώτης δημοσιεύει «θερμό» SMS του υπουργού!

Κάθε λεπτό που ο υπουργός Επικρατείας παραμένει στη θέση του, γελοιοποιεί το ίδιο το πολίτευμα

Must Read

Πρωτοφανής διασυρμός του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη. Η ανακοίνωση που έβγαλε ισχυριζόμενος ότι δεν γνωρίζει τον Μένιο Φουρθιώτη, διαψεύστηκε άμεσα από τον ίδιο τον παρουσιαστή, ο οποίος έδωσε στην δημοσιότητα θερμό SMS το οποίο του είχε στείλει ο υπουργός, ένα τουλάχιστον μήνα πριν από τις επίμαχες τηλεφωνικές συνομιλίες που αποκαλύφθηκαν.

Το θερμό SMS του υπουργού στον παρουσιαστή

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση – απάντηση του υπουργού επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη στην αποκάλυψη των συνομιλιών του με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Η ανακοίνωση του κορυφαίου υπουργού έλεγε το εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

Ρωμανός – Γεραπετρίτης σε ανοιχτή γραμμή με τον παρουσιαστή

Το SMS όμως που αποκάλυψε ο παρουσιαστής, αποδεικνύει ότι ο υπουργός επικρατείας λέει ψέματα ακόμα και τώρα. Όταν έστελνε τα θερμά μηνύματα στον Φουρθιώτη, δεν υπήρχε καμία απειλή. Επιπλέον, οι δήθεν απειλές αποδείχτηκαν «μαϊμού» και προκαλεί μεγάλη εντύπωση το θράσος του υπουργού επικρατείας.

Νωρίτερα, με δύο αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο υπόδικος για βαρύτατα κακουργήματα παρουσιαστής, είχε προαναγγείλει τις αποκαλύψεις, στοχεύοντας τον πανίσχυρο υπουργό επικρατείας.

Η προαναγγελία…

Σε κάθε περίπτωση μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, κάθε λεπτό που παραμένει στο μέγαρο Μαξίμου ο κύριος Γιώργος Γεραπετρίτης, συνιστά προσβολή για την ίδια την Δημοκρατία.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This