ΣΥΡΙΖΑ για εμπρηστική ανάρτηση Φουρθιώτη: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Ρωμανό και Γεραπετρίτη

«Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη;», αναρωτιέται το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Must Read

Άμεση, όσο και έντονη η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην… άκρως εμπρηστική σημερινή ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη, μέσω της οποίας -υποτίθεται ότι- πιστοποιεί πως είχε επαφές τόσο με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, όσο και με τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό!

Με σχετική ανάρτησή του, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σημειώνει ότι ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της Ελληνικής Δημοκρατίας και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για Φουρθιώτη:

«Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Επειδή, ωστόσο, ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της Ελληνικής Δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν:

Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη;

Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους;

Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος».

  • Ξαναδείτε την… εμπρηστική ανάρτηση Φουρθιώτη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This