Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μυλωνάκη

Προσπαθεί να πείσει ότι δεν σχετίζεται με την αποστασία Δημοσχάκη

Must Read

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης, μετά τα γεγονότα στις εκλογές των υπαλλήλων του κοινοβουλίου.

Ο γραμματέας θεωρείται ο εμπνευστής του περιβόητου φιάσκου με την αποστασία Δημοσχάκη που οδήγησε και στην διαγραφή του.

Αφού προσπάθησε να απεμπλακεί από την όλη υπόθεση, προσπαθώντας να υποβιβάσει την σημασία των εξελίξεων, τώρα εμφανίζεται οργισμένος! Διαψεύδοντας ότι είναι αυτός που φούσκωσε τα μυαλά του Δημοσχάκη, με αποτέλεσμα να γίνει σμπαράλια η πλειοψηφία της Ν.Δ. στον σύλλογο.

Φυσικά δεν φταίει ο Μυλωνάκης, αλλά φταίει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Που εμπιστεύτηκε τέτοια κομβική θέση σε έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν παντελώς άσχετος ακόμα και με την λειτουργία του κοινοβουλίου. Έχει άλλωστε, αλλά χαρίσματα. Τα οποία δυστυχώς δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν, αφού κάνει όλη την υπόγεια δουλειά για λογαριασμό του στενού κυβερνητικού πυρήνα, έναντι όσον θεωρούνται αντίπαλοι του «συστήματος Μητσοτάκη».

Μια φορά πήγε να παρέμβει σε …εμφανείς διαδικασίες και την πάτησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This