Δείτε το πριν το… κατεβάσουν!

Οι ίδιοι που χειροκροτούσαν μανιωδώς τον Κυριάκο, τώρα κάνουν ότι δεν τον ξέρουν!

Must Read

Η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποθεώνεται στο αμερικανικό κογκρέσο, ήταν πραγματικά η μεγαλύτερη στιγμή Έλληνα πρωθυπουργού τις τελευταίες δεκαετίες. Η εικόνα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Τα επικοινωνιακά κέρδη για τον Κυριάκο, τεράστια.

Και η Ελλάδα κύριε;

Δυστυχώς τα όσα ακολούθησαν, δεν έχουν καμία σχέση με την διθυραμβική εικόνα της στιγμής. Ο Ερντογάν προέβη σε χυδαίες δηλώσεις κατά του πρωθυπουργού. Τα τουρκικά μαχητικά έφτασαν μέχρι την Αλεξανδρούπολη, τα τούρκικα μη επανδρωμένα κάνουν βόλτες επάνω από τα Ίμια. Το χειρότερο; Το τουρκικό ερευνητικό έρχεται να «εργαστεί» στην καρδιά του Αιγαίου.

Ποια ήταν λοιπόν η αντίδραση των χειροκροτητών; Καμιά!

Η τουρκική ευθεία αμφισβήτηση του σκληρού πυρήνα της εθνικής μας κυριαρχίας, στα ανοιχτά δηλαδή του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης την οποία την έχουμε εκχωρήσει για να γίνει αμερικανική στρατιωτική βάση, βαφτίστηκε από τις ΗΠΑ ως «διαφωνίες»!

Οι αθλιότητες του Ερντογάν προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη βαφτίστηκαν από την Κομισιόν ως αφορμή για ευχές «θετικής ενέργειας»! Αμίτα μόσιον ένα πράγμα.

Ο Στόλτενμπεργκ του ΝΑΤΟ, σπάζοντας όλα τα προσωπικά του ρεκόρ, χαρακτήρισε την Τουρκία ως μέγα θύμα τρομοκρατίας! Την χώρα που δημιούργησε το ισλαμικό κράτος, που στηρίζει την μουσουλμανική αδελφότητα και την Χαμάς, ο γενικός γραμματέας της συμμαχίας την βάφτισε ως «πολέμιο της τρομοκρατίας»!

Με τους διαπρύσιους χειροκροτητές του πρωθυπουργού, να «νίπτουν τώρα τας χείρας τους», τα οποία όμως έκρουαν με παλμό και πάθος μόλις λίγες ημέρες πριν. Θα έλεγα ως Πόντιοι Πιλάτοι, αλλά φοβάμαι μην βγάλει καμιά ανακοίνωση ο Ερντογάν για την χρήση του όρου «Πόντιος».

Οι δηλώσεις άλλωστε της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου, του Κυριάκου Μητσοτάκη, ακόμα και του υπουργού εθνικής άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου για την γενοκτονία των Ποντίων, θύμιζαν Μαρία Ρεπούση σε πιο διεθνιστικό.

Δεν είμαστε λοιπόν τώρα να μπλέκουμε.

Καλού – κακού, δείτε την κεντρική φωτογραφία, γιατί μ’ αυτά που μας κάνουν οι εταίροι και σύμμαχοι, μπορεί και να την «κατεβάσουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This