Γιώργος Μυλωνάκης: Έβαλα το δάχτυλό μου εκεί που δεν έπρεπε!

Απάντηση του γενικού γραμματέα της Βουλής μετά την κόλαση στο Μαξίμου

Must Read

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο πρώην στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και νυν γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης, βρίσκεται σε υπόγεια σύγκρουση με υψηλόβαθμα στελέχη του μεγάρου Μαξίμου. Η σύγκρουση αυτή εχθές όπως σας αποκάλυψα, μετατράπηκε σε ανοιχτή αντιπαράθεση, καθώς ο Μυλωνάκης επικρότησε ανάρτηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, ο οποίος όμως έχει καταφερθεί ευθέως κατά του Μαξίμου για το σκάνδαλο με την παρακολούθηση του τηλεφώνου του.

Σήμερα, το σίριαλ είχε συνέχεια. Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης είχε την ευγενή καλοσύνη να κοινοποίηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την ανάρτηση μου για το χτύπημα του Μυλωνάκη κατά Μαξίμου διά της δημόσιας «εκδήλωσης αρεσκείας» της ανάρτησης Κουκάκη. Η οποία μάλιστα εμπεριείχε άρθρο – σφυροκόπημα για κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης και ευθεία αιχμή για εμπλοκή του στενότερου συνεργάτη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Εκεί λοιπόν παρενέβη και απάντησε ο γενικός γραμματέας, διά του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, του ίδιου λογαριασμού δηλαδή των οποίων χρησιμοποίησε για να δείξει την στήριξη του στην ανάρτηση του δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη.

Ο Γιώργος Μυλωνάκης λοιπόν απαντώντας στην κοινοποίηση της ανάρτησης μου από τον Κώστα Βαξεβάνη, ισχυρίστηκε ότι έβαλε το δάχτυλο του σε σημείο της οθόνης που δεν έπρεπε, με αποτέλεσμα ενώ ήθελε να κάνει scroll στο Twitter, να κάνει like στην ανάρτηση του δημοσιογράφου που κυριολεκτικά ισοπέδωνε το μέγαρο Μαξίμου.

Φυσικά και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να λέει αλήθεια. Πιθανότητα που μπορεί να ανέλθει σε 1 στις 8064, Εάν υποθέσουμε ότι ο αρκετά εύπορος Γιώργος Μυλωνάκης διαθέτει iPhone τελευταίας τεχνολογίας, επιπέδου Pro Max. Φυσικά ο συγκεκριμένος υπολογισμός γίνεται έχοντας ως δεδομένο ότι ο Γιώργος Μυλωνάκης είχε καρφωθεί στην ανάρτηση του Θανάση Κουκάκη και αφού την ευχαριστήθηκε, έπειτα δοκίμασε να κάνει scroll.

Διότι εάν η λάθος τοποθέτηση του δαχτύλου του κ. Μυλωνάκη έγινε σε γενικό scroll, τότε θα πρέπει να παίξει σίγουρα ένα Τζόκερ, καθώς είναι πιθανότερο να κερδίσει το Jackpot, από το να πατήσει like στην ανάρτηση του Κουκάκη ενώ κάνει γενικό άρωμα της οθόνης του στο Twitter.

Σε κάθε περίπτωση, εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του. Εκ παραδρομής, κατάφερε να προκαλέσει αλληλοσπαραγμό στην κυβέρνηση.

Δείτε τον διάλογο:

Η απάντηση του Γιώργου Μυλωνάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This