Οργισμένη η Ντόρα μπουκάρει στο Μαξίμου έπειτα από τον διασυρμό του Κυριάκου

Εκμεταλλεύτηκαν τα μπάνια του πρωθυπουργού και τον εξέθεσαν βάναυσα

Must Read

Ο πρωθυπουργός δεν είχε καμία ευθύνη για τις ανακρίβειες που εκστόμισε στην πρόσφατη ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής με αποτέλεσμα να διαψευστεί πριν ακόμα τελειώσει η δευτερολογία του.

Είναι λογικό ο πρωθυπουργός που μόλις είχε γυρίσει από τις διακοπές του να έχει ένα έλλειμμα πληροφόρησης για τα τεκταινόμενα. Γι’ αυτό ακριβώς όμως έχει τόσους συμβούλους προκειμένου να τον καθοδηγούν, και το κυριότερο, να τον πληροφορούν σωστά. Αυτή είναι η πρώτη και κύρια υποχρέωση τους.

Φαίνεται ότι η απουσία του Γρηγόρη Δημητριάδη από το μέγαρο Μαξίμου είναι δυσαναπλήρωτη. Ήταν και η συγγενική σχέση που έκανε τον τέως διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου να λειτουργεί πραγματικά ως ασπίδα προστασίας στο πρόσωπο του πρωθυπουργού. Σε αντίθεση φυσικά με πρόσωπα όπως ο Γεραπετρίτης και ο Γιώργος Μυλωνάκης, που όποτε καθοδηγούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον σέρνουν σε ασυγχώρητα λάθη.

Αυτή ακριβώς η εικόνα του πρωθυπουργού, πανικόβαλε την Ντόρα Μπακογιάννη, που παρά τις διαφορές της με τον Κυριάκο, δεν παύει να είναι η μεγάλη του αδερφή. Παρά τις διαφορές της η οικογένεια Μητσοτάκη, στα δύσκολα λειτουργεί ως «φαμίλια», διότι ενδιαφέρεται πρωτίστως για την δική της επιβίωση με κάθε τρόπο. Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι η Ντόρα θέλει να δει τον υιό Κώστα στα ανώτερα πολιτικά αξιώματα.

Η Ντόρα λοιπόν διεμήνυσε ότι παρά την παρουσία Μπρατάκου, θα είναι η ίδια αυτή που θα κάνει κουμάντο και στο Μαξίμου και στην κοινοβουλευτική ομάδα. Το πιθανότερο είναι ότι θα τα καταφέρει, διότι ουδείς από τον κύκλο του πρωθυπουργού έχει το ανάστημα να την εμποδίσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This