Αρχιτέκτονας της εξεταστικής για τις υποκλοπές, ο Γιώργος Μυλωνάκης!

Διακρίθηκε ως manager των «ανεξάρτητων» βουλευτών!

Must Read

Μπορεί η εξεταστική επιτροπή της Βουλής να διαθέτει αρμοδιότητες εισαγγελικού λειτουργού, στην πράξη όμως ακόμα και η πρόσφατη σύγκληση της για τις υποκλοπές μετατράπηκε σε παρωδία.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι πως πίσω από τις ενέργειες των δήθεν «ανεξάρτητων βουλευτών» της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, βρισκόταν ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης! Ο άνθρωπος που πλέον εξελίσσεται σε «μαιτρ» των ειδικών αποστολών.

Ήταν τέτοια η καθοδήγηση και η κατήχηση που προσέφερε στα μέλη της επιτροπής που προέρχονται από την Ν.Δ., που δέχτηκε συγχαρητήρια, διότι κατάφερε να μετατρέψει άλλη μία κορυφαία λειτουργία στο ναό της δημοκρατίας, σε πλυντήριο.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον, είναι ότι τα συγχαρητήριά προέρχονταν από τους βουλευτές – μέλη της επιτροπής με ανακούφιση μάλιστα, διότι θεωρούν πως με την καθοδήγηση του κατάφεραν και να συγκαλύψουν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, αλλά και να αποφύγουν τυχόν προσωπικές ευθύνες από τις ενέργειές τους εντός της επιτροπής.

Τελευταίο επίτευγμα, η επίκληση του απορρήτου ακόμα και για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής!

Το κατά πόσον είναι νόμιμο και ηθικό, ακόμα με αρμοδιότητες εισαγγελέα να χρειάζονται manager για να φέρουν εις πέρας το έργο τους, το αφήνω στην κρίση των πολιτών.

Όσο για το «θεσμικό» της υπόθεσης, εδώ έχει γίνει κουρελόχαρτο κοτζάμ Σύνταγμα… Στις αρμοδιότητες του γενικού γραμματέα της Βουλής θα κολλάγανε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This