Έτοιμος ο στρατός του Άδωνη για την «επόμενη μέρα»

Την ώρα που οι δελφίνοι αναλώνονται σε θεωρητικές συζητήσεις, ο Άδωνις ετοιμάζεται για πόλεμο

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται τελειωμένος για όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ. Το Μαξίμου έχει κυριολεκτικά αδειάσει και όσοι έχουν απομείνει δεν πρόκειται να είναι καν υποψήφιοι για τις επόμενες εκλογές.

Οι δημοσκοπήσεις τύπου Φαναρά δημοσιεύονται με μοναδικό στόχο να μην αμφισβητηθεί ανοιχτά ο Κυριάκος πριν από τις εκλογές και χαλάσουν δουλειές και δικαστικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Στην ουσία, τέτοιες δημοσκοπήσεις προκαλούν γέλια ακόμα και στους πιο πιστούς υποστηρικτές του πρωθυπουργού που πλέον είναι ελάχιστοι και ασήμαντοι.

Οι λεγόμενοι βαρώνοι της Ν.Δ. όμως δεν τολμούν να βγουν ανοιχτά και να θέσουν θέμα ηγεσίας. Κάποιοι από αυτούς βρίσκονται καταγεγραμμένοι πολλαπλά στις παρακολουθήσεις. Κάποιοι άλλοι ενώ έχουν το λαϊκό μέρισμα, δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εσωκομματικό μηχανισμό για να προκαλέσουν εξελίξεις.

Ο μόνος που φαίνεται να ετοιμάζεται σοβαρά για την επόμενη μέρα είναι ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Όλα τα χρόνια που κατέχει το υπουργικό έδρανο, αναλώνει κάθε δευτερόλεπτο και κάθε ευρώ για να φτιάξει τον προσωπικό του στρατό. Τα εκατοντάδες ρουσφέτια που έχει κάνει απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα που θα τον βοηθήσουν για να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Στελέχη, βουλευτές της Ν.Δ., άτομα των media, της show business, ακόμα και εμβληματικά πρόσωπα αντιπάλων πολιτικών χώρων.

Αντίθετα, ο Άδωνις δεν έχει κάνει ούτε ένα ρουσφέτι για λογαριασμό βουλευτή, παρά μόνο για τον ίδιο τον βουλευτή και μόνον όταν είναι σίγουρος πως ο συγκεκριμένος βουλευτής δεν πρόκειται σε κάποια άλλη ομάδα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει κάνει ρουσφέτια ούτε για το Μέγαρο Μαξίμου! Αυτός ήταν και ο λόγος που επιχείρησαν να του αφαιρέσουν αρμοδιότητες βάζοντας δίπλα του τον Παπαθανάση. Ο άνθρωπος όμως αποδείχτηκε λίγος για να μπορέσει να σταματήσει τον Άδωνι.

Έτσι, η επόμενη μέρα για την διαδοχή βρίσκει τον Άδωνι Γεωργιάδη από θέση ισχύος, με έναν χρυσοπληρωμένο προσωπικό στρατό μέσα στο κόμμα και ισχυρότατα ερείσματα στο μιντιακό τοπίο.

Το μόνο του άγχος, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, είναι να μην βγουν ποτέ στην δημοσιότητα οι ηχογραφήσεις από τις παρακολουθήσεις. Είναι ο μόνος πολιτικός που βγήκε και δήλωσε πως όποιος δημοσίευση υλικό από τις υποκλοπές, κινδυνεύει με 20 χρόνια φυλακή. Κάτι παραπάνω θα ξέρει από τους υπόλοιπους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This