Ο «γιος του ανέμου», άφησε τον Τσίπρα με τα χαρτιά στο χέρι!

Πώς ο οξυδερκής Κυριάκος Μητσοτάκης χάλασε το πάρτι του Αλέξη Τσίπρα

Must Read

Ο πρωθυπουργός είναι ένας ηγέτης με πολλαπλές αρετές. Οι περισσότερες από αυτές έχουν καταγραφεί και χρησιμοποιηθεί στον δημόσιο λόγο για να δείξουν την υπεροχή του στο πολιτικό σκηνικό. Μετά την σημερινή συζήτηση όμως, άλλο ένα θρυλικό χαρακτηριστικό θα βρίσκεται πλέον σε ένα από τα πολλά προσωνυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Ο γιος του ανέμου»!

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ετοιμάσει προσεκτικά την παγίδα. Θεώρησε ότι ο Κυριάκος δεν είναι τσιτάχ, αλλά λαγός, που θα την «πατούσε» με απρόβλεπτες συνέπειες για το πολιτικό του μέλλον.

Κρατούσε λοιπόν τα δύο χαρτιά με τις εντολές παρακολούθησης, αυτή του Κωστή Χατζηδάκη και την άλλη του Κωνσταντίνου Φλώρου προσεκτικά διπλωμένες μέσα στις σημειώσεις του, έτοιμος να τα κολλήσει στα μούτρα του Κυριάκου, την κατάλληλη στιγμή.

Μέσα στο μυαλό του δούλευε την σκηνή που ο Κυριάκος θα έχανε το χρώμα του, βλέποντας τα επίσημα έγγραφα, τα οποία θα τον έστελναν στην πολιτική αποστρατεία και έπειτα στο ειδικό δικαστήριο.

Ο πρωθυπουργός όμως προφανώς αντελήφθη το σχέδιο Τσίπρα και έτσι ανασκεύασε την κατηγορηματική διάψευση που είχε εκφωνήσει λίγα λεπτά πριν από το βήμα της Βουλής. Ενώ λοιπόν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκλιπαρούσε απελπισμένα για μία ξεκάθαρη διάψευση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως άλλος Γιουσέιν Μπολτ, κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από την αίθουσα του κοινοβουλίου!

Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας έμεινε με τα χαρτιά στο χέρι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This