«Και τι προτιμούσατε, να παίρνει μίζες όπως κάτι άλλοι»;

Κάποιον ισχυρό φίλο έχει ο Χειμάρας στο Μαξίμου

Must Read

Παρά τον ορυμαγδό αποκαλύψεων για την εκδρομή δράση του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ Θέμη Χειμάρα, το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια αντίδραση. Υπό ομαλές συνθήκες, ο βουλευτής θα είχε ήδη απομακρυνθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δικαιολογίες τύπου «έπαιρνα δημόσιο χρήμα διότι δεν ήξερα ότι δεν έπρεπε να πάρω», δεν στέκουν ούτε σε «μπανανίες».

Οι πληροφορίες μου λένε ότι στο πρωθυπουργικό περιβάλλον γίνεται μάχη. Πρόσωπα όπως ο Άκης Σκέρτσος φέρονται να υποστηρίζουν το αυτονόητο, δηλαδή ότι πρέπει να λογοδοτήσει όποιος κάνει επιλήψιμες ενέργειες, ειδικά όταν αυτές θολώνουν την εικόνα της κυβέρνησης.

Φαίνεται όμως ότι ο βουλευτής έχει κάποιον πολύ ισχυρό φίλο στο Μέγαρο Μαξίμου ο οποίος επηρεάζει προσωπικά τον πρωθυπουργό. Γι’ αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει διατάξει ακόμα την διαγραφή του. Σύμφωνα μάλιστα με την πληροφορία που μου μετέφερε άνθρωπος του περιβάλλοντος, ακούστηκε και η ακόλουθη ατάκα, όταν ξέσπασε το πρώτο μέρος του σκανδάλου: «Ε, και; Με την δουλειά του εισέπραττε, δεν έπαιρνε μίζες σαν κάτι άλλους»…

Αυτά, πριν την σημερινή αποκάλυψη που θέλει τον βουλευτή Θέμη Χειμάρρα να έχει εισπράξει σχεδόν 1 εκατομμύριο επιπλέον από το Δημόσιο, πέραν αυτών που γνωρίζαμε…

Εάν μετά και αυτή την εξέλιξη δεν υπάρξει διαγραφή του βουλευτή, τότε όχι μόνο επιβεβαιώνονται οι φήμες περί «Ισχυρού φίλου«, αλλά και οι θεωρίες συνωμοσίας ότι ο Χειμάρας «κάποιον κρατάει γερά».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This