Ιστορική παρέμβαση Μπούρα για τη γουρουνοπούλα των 11 ευρώ!

Ο κορυφαίος πολιτικός βγαίνει μπροστά για να υπερασπιστεί την δημοκρατία και το πολίτευμα

Must Read

Ιστορικά γεγονότα εξελίσσονται τις τελευταίες ώρες στο πολιτικό σκηνικό. Γεγονότα που ίσως να σημαδέψουν την ίδια την πορεία της ελληνικής Δημοκρατίας, όπως ακριβώς το δημοψήφισμα του 1974.

Η παρέμβαση του Θανάση Μπούρα στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, θα προβάλλεται από τους ιστορικούς του μέλλοντος ως ένα έπος δημοκρατικού αγώνα και πολιτικής αξιοπρέπειας.

Ο συνήθως σιωπηλός Θανάσης Μπούρας, ησύχως και αθορύβως καταφέρνει να εκλέγεται σταθερά βουλευτής δύο δεκαετίες. Με τα χρόνια εξελίχθηκε σε έναν από τους «ρολίστες-κλειδιά» της Ν.Δ. Δεν τοποθετείται σε υπουργεία, αλλά είναι ο «χρήσιμος άνθρωπος» στις πλέον κρίσιμες -κι απαραίτητες για την πολιτική επιβίωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη– επιτροπές της Bουλής.

Πόσοι, για παράδειγμα, γνωρίζουν ότι ο Θανάσης Μπούρας είναι ταυτόχρονα πρόεδρος τόσο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, αλλά και της Επιτροπής Πόθεν Εσχες;

Ο Θανάσης Μπούρας λοιπόν δεν θεώρησε «απειλή για την δημοκρατία» την παρακολούθηση του ιδίου και 16 άλλων Ελλήνων βουλευτών, εκδοτών, δημοσιογράφων και άλλων προσώπων, από πράκτορες τρίτων χωρών, που αποκάλυψαν οι διωκτικές αρχές των ΗΠΑ. Παρότι ο ίδιος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Ο Θανάσης Μπούρας δεν θεώρησε «απειλή για την δημοκρατία» ούτε την παταγώδη αποτυχία της Επιτροπής Πόθεν Εσχες να αποτρέπει φαινόμενα τύπου Πάτση, Χειμάρα και Καϊλή, παρότι πρόεδρος της!

Αντίθετα, ο έντιμος πολιτικός και οξυδερκής υπερασπιστής του πολιτεύματος Θανάσης Μπούρας, παρενέβη εξοργισμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, για να καταγγείλει την λαθροχειρία με την πλαστή αφίσα που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο, και θέλει τον ευπατρίδη πολιτικό να μοιράζει στις εκδηλώσεις του γουρουνοπούλα με το ευτελές τίμημα των 11 € το κεφάλι!

Η πλαστή αφίσα που κατήγγειλε ο Θανάσης Μπούρας

Για αυτή την σκοτεινή υπόθεση ο μαχητής Θανάσης Μπούρας προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη, προκειμένου να υπερασπιστεί την Δημοκρατία.

Τι αξία έχουν άλλωστε οι παρακολουθήσεις βουλευτών από ξένους πράκτορες και τα διάτρητα πόθεν έσχες επίορκων πολιτικών, μπροστά στην γουρουνοπούλα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This