Γιώργος Μυλωνάκης: Ο άνδρας που δεν χρειάζεται να περιμένει πολύ

Ένας από τους αφανείς κυβερνήτες της Ελλάδας

Must Read

Τον Γιώργο Μυλωνάκη δεν τον γνωρίζει το ευρύ κοινό. Ένα γεγονός που παραπέμπει στο ποίημα του Καρυωτάκη «μπαλάντα στους ποιητές άδοξοι που ‘ναι».

Ο Μυλωνάκης όμως ποτέ δεν επεδίωξε την δόξα, του αρκεί η απόλυτη εξουσία την οποία απολαμβάνει ειδικά τους τελευταίους έξι μήνες, όπου σύμφωνα με πληροφορίες λύνει και δένει στο μέγαρο Μαξίμου.

Είναι τέτοια η ισχύς του που οι άσπονδοι φίλοι του, του έχουν δώσει προσωνύμιο. Ενώ είναι γενικός γραμματέας της Βουλής, τον αποκαλούν «Γενικώς» Γραμματέας.

Αυτό, διότι οι εξουσίες που φαίνεται να διαθέτει, υπερβαίνουν κατά πολύ αυτές που πηγάζουν από τα θεσμικά του καθήκοντα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρέμβαση του έπειτα από την προκλητική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη. Ο Μυλωνάκης έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Αναμένω με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις τόσο των Δικαστικών Ενώσεων όσο και των Δημοσιογραφικών Ενώσεων στην απαράδεκτη ανάρτηση του μέλους του ελληνικού κοινοβουλίου. Γιατί πάνω από όλα είναι θέμα Δημοκρατίας» …

Η ακαριαία ανάρτηση του Γιώργου Μυλωνάκη

Ο χρόνος αναμονής του Γιώργου Μυλωνάκη, ήταν μικρότερος και από σύνδεση fibre της Cosmote.

Δεν πρόλαβε να πατήσει «enter» στο κινητό του και αμέσως είχαμε παρέμβαση της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων, παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ και παρέμβαση της δικαιοσύνης για την ανάρτηση Πολάκη!

Ο Γιώργος Μυλωνάκης, για να παραφράσω την παλαιά διαφήμιση, είναι από τους άνδρες που δεν χρειάζονται να αναμένουν πολύ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This