Σε πανικό ο Κυριάκος: «Μα θέλουν να με κλείσουν φυλακή»;

Αναταραχή στο πρωθυπουργικό περιβάλλον

Must Read

Η εξέλιξη του χθεσινού debate ήταν καταλυτική για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επιτακτική και ξεκάθαρη ερώτηση  στον Νίκο Ανδρουλάκη για το «εάν πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να πάει φυλακή για τις υποκλοπές» και η έμμεση παραδοχή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου μέσα στη νύχτα με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να είναι πλέον εξαιρετικά ανήσυχος και να απαιτεί εξηγήσεις από τους συνεργάτες του.

Ήταν εμφανές ότι ο πρωθυπουργός ήθελε να πετάξει από πάνω του κάθε ευθύνη εμπλοκής στο σκάνδαλο. Αφενός για πρώτη φορά εχθές παραδέχτηκε ότι είναι σκάνδαλο. Προσπάθησε υπό καθεστώς πανικού να διαβεβαιώσει ότι ο Ανδρουλάκης δεν είναι κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια και ότι «κακώς παρακολουθήθηκε». Διαψεύδοντας έτσι τους ισχυρισμούς του ολόκληρο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όταν ο ίδιος υποστήριζε ότι δεν γνώριζε την υπόθεση και δεν γνώριζε τον λόγο παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ!

Εκεί ήρθε και η ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη που έκανε τον Μητσοτάκη να χάσει την ψυχραιμία του ακόμα και μέσα στο στούντιο. Και φυσικά η απάντηση Ανδρουλάκη που παρά την επίθεση αγάπης του πρωθυπουργού, δεν έκανε πίσω και είπε ότι οι δύο υπεύθυνοι για τις υποκλοπές θα πρέπει να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Εκεί λοιπόν ο Κυριάκος κατάλαβε πως η διαβεβαίωση Γεραπετρίτη για το Ακαταδίωκτο του πρωθυπουργού και την παραγραφή του σκανδάλου, δεν ισχύει. Μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος το 2019, η αποσβεστική περίοδος για το έγκλημα, είναι αυτή του Ποινικού Κώδικα, δηλαδή περί τα 15 χρόνια.

Το αποτέλεσμα ήταν η ψυχολογία του πρωθυπουργού να καταρρεύσει και από εχθές το βράδυ να βρίσκεται υπό καθεστώς πανικού….

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This