Ο Κυριάκος κήρυξε τον πόλεμο σε Καραμανλή και Σαμαρά

Θα τους στείλει στο ειδικό δικαστήριο;

Must Read

Αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται ότι θα το πραγματοποιήσει ο τεράστιος Κυριάκος. Έτσι άλλωστε πρέπει να συμπεριφέρεται ένας πραγματικός ηγέτης, επιπέδου Καίσαρα, εάν θέλει να παραμείνει στην εξουσία.

Πριν από λίγη ώρα λοιπόν, ο κυβερνήτης μας, σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αποκαλύπτει κάτι φρικιαστικό: Ότι η πρώτη φορά που γίνεται έλεγχος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα από το 2004, είναι από την κυβέρνηση του θεόπεμπτου Κυριάκου!

Τι σημαίνει αυτό; Θα σας το εξηγήσω εγώ, γιατί εάν περιμένετε από τον Κασσελάκη να αντιληφθεί το μεγαλείο των γραπτών του σύγχρονου Μωϋσέως, θα παραμείνετε προσκυνητές ειδώλων…

Με την αποκάλυψη του αυτή ο Κυριάκος μας, στέλνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου δύο πρώην πρωθυπουργούς: Τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά! Ενώ παράλληλα, ξεπλένει τον πολιτικό του πατέρα, τον Φύρερ του πρωθυπουργού μας, τον Κώστα Σημίτη.

Αυτό συμβαίνει διότι ο πρώην υπουργός πολιτισμού της κυβέρνησης Σαμαρά αλλά και κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης Καραμανλή, σε επίσημη απάντηση του στις 19/7/2013, ισχυριζόταν ότι το Ελληνικό Δημόσιο είχε πληρώσει το ιλιγγιώδες ποσό του 1,5 εκατομμυρίου € από το 2009, για έλεγχο στατικότητας του «στεγάστρου Καλατράβα»!

Η επίσημη τοποθέτηση του πρώην υπουργού πολιτισμού για το στέγαστρο Καλατράβα, την οποία γκρεμίζει σήμερα ο Κυριάκος

Ο Κυριάκος μας σήμερα με σθένος και ειλικρίνεια, το διαψεύδει. Με μία συγκεκριμένη χρονοκαθυστέρηση, αλλά αυτό είναι απολύτως λογικό, διότι και ο βιβλικός Μωυσής άφησε να περάσουν κάτι δεκαετίες, μέχρι να οδηγήσει το λαό του στη γη της επαγγελίας.

Δεν έχει καμία σημασία το ότι ο Κυριάκος συμμετείχε και στις δύο κυβερνήσεις. Σιγά μην ασχολιόταν με τα κυβερνητικά τεκταινόμενα, την ώρα που ο ίδιος αντιμετώπιζε προσωπικές σκοτούρες και προβλήματα.

Εν κατακλείδι, ο Κυριάκος μας αποκαλύπτει ρεμούλα 1,5 εκατομμυρίων από τις δύο κυβερνήσεις της «δεξιάς». Είναι τόσο άμεμπτος ο ηγέτης μας, που μπορεί να κάνει και εξεταστική, καθώς ο ισχυρισμός του αποκαλύπτει αυτομάτως την διάπραξη σοβαροτάτων κακουργημάτων που απαιτούν ειδικό δικαστήριο.

Η άλλη εξήγηση, είναι ο πρωθυπουργός μας να λέει άθλια, ελεεινά, επικίνδυνα και χοντροκομμένα ψέματα, γεγονός που προσωπικά δεν μπορώ να το διανοηθώ. Η πίστη μου στον Κυριάκο, είναι αδιαμφισβήτητη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This