Ο Κασσελάκης κλείνει τα σπίτια των αντιφρονούντων!

Ούτε ο Πολ Ποτ δεν επέδειξε τέτοια σκληρότητα

Must Read

Οι εξελίξεις στον ΣυΡιζΑ είναι θηριώδεις. Δείχνουν μάλιστα ότι πίσω από το τέλειο και αστραφτερό χαμόγελο του Στέφανου Κασσελάκη, κρύβεται μια δολοφονική «μασέλα».

Τα άψογα και κατάλευκα δόντια του, κυριολεκτικά κατασπαράζουν τις ζωές όσων τολμήσουν να τον αμφισβητήσουν.

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Το πρώτο δράμα, εκτυλίχθηκε μεταξύ ζεύγους αντιφρονούντων. Πασίγνωστο και με μεγάλη προβολή από την στιγμή που αμφισβήτησαν ανοιχτά και δημόσια τον νέο πρόεδρο.

Η συντρόφισσα λοιπόν, δεν σεβάστηκε την κατάσταση και πέταξε έξω από την κοινή εστία τον σύντροφο, ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει ακόμα και πρόβλημα επιβίωσης. Κυριολεκτικά στον δρόμο, μία από τις σημαίες της ιδεολογικής καθαρότητας του ΣυΡιζΑ!

Το δεύτερο δράμα που είναι σε εξέλιξη, αφορά έτερο ζεύγος το οποίο αμφισβητεί υπογείως, αλλά σαφέστατα τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο σύντροφος εκτός από τον Στέφανο, αμφισβήτησε και το «στεφάνι» του. Η συντρόφισσα τον έπιασε στα πράσα και δεν σηκώνει πολλά – πολλά. Τον «έστειλε» με συνοπτικές διαδικασίες. Ο σύντροφος που είναι γνωστός για την μαγκιά και τον έκρυθμο χαρακτήρα του, κατάλαβε ότι η «σκληρότητα» της αριστεράς είναι γένους θηλυκού…

Έκτοτε, όχι μόνο έμεινε ανέστιος, αλλά φαίνεται ότι του κόπηκε και η μαγκιά μια και καλή…

Ο Πυθαγόρας διδάσκει ότι όσο περισσότερο μαθαίνεις τη φύση, τόσο λιγότερο πιστεύεις στην τύχη. Δεν μπορεί λοιπόν αυτή η καταστροφή εστιών αντιφρονούντων να είναι τυχαία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This