Αχάριστες ΗΠΑ! Συμπεριφέρονται στον Κυριάκο λες και είναι ο Ζελένσκι!

Must Read

Ένα εξαιρετικά σκοτεινό παρασκήνιο διαδραματίζεται πίσω από τις κλειστές πόρτες στην Ουάσινγκτον, το οποίο όμως έχει γίνει αντιληπτό από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κυριάκος ήταν ο πρώτος ηγέτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο οποίος κήρυξε τον πόλεμο στη Ρωσία.

Ήταν επίσης ο πρώτος ευρωπαίος κυβερνήτης που εφάρμοσε τις κυρώσεις κατά του Κρεμλίνου, στο σύνολό τους!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Κυριάκος ήταν ο άνθρωπος που θυσίασε με θάρρος την άμυνα των νησιών μας, για να ενισχύσει τον αγώνα του Βολοντιμίρ Ζελένσκι και του τάγματος Αζόφ, κατά των Ρώσων εισβολέων. Για να μην υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για το «ποιους στηρίζει ο Κυριάκος μας», έκανε και το ρηξικέλευθό βήμα και φιλοξένησε τους και ιδεολογικούς καθοδηγητές του συγκεκριμένου τάγματος, στο ελληνικό κοινοβούλιο! Όπου πραγματικά μάγεψαν το πανελλήνιο με την εμφάνισή τους.

Απέναντι σε όλες αυτές τις παροχές, ο Κυριάκος ζήτησε μόνο ένα πράγμα. Ένα πράγμα πραγματικά ασήμαντο. Δεν ζήτησε ούτε φθηνό φυσικό αέριο, ούτε φτηνό πετρέλαιο, ούτε χρηματική ενίσχυση για την ασύλληπτη ζημιά που υπέστη η ελληνική οικονομία λόγω της συμμετοχής μας στις κυρώσεις. Δεν ζήτησε καν όπλα για να αντικαταστήσουν τα Στίνγκερ και τα τεθωρακισμένα που έφυγαν από τα νησιά.

Το μόνο που ζήτησε ο άνθρωπος, ήταν να εξαιρεθούν συγκεκριμένοι Έλληνες εφοπλιστές, οι οποίοι μετέφεραν ρωσικό πετρέλαιο, από τις κυρώσεις. Τρίχες κατσαρές δηλαδή. Μία μικρή χάρη, προκειμένου η κυβέρνηση να συνεχίσει να έχει την απαραίτητη στήριξη, ώστε να ανταπεξέλθει στο θεάρεστο έργο της και να καλμάρει την λαϊκή κατακραυγή δια της τεθλασμένης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα λοιπόν, ακούγονται σοβαρές φήμες, ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να επιβάλουν κυρώσεις κατά των Ελλήνων εφοπλιστών, για τους οποίους ο Κυριάκος είχε ζητήσει ρητά την εξαίρεση τους! Ειδικά, για δύο συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία θεωρούνται πολύ κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην Ευρώπη τα είχε καταφέρει, γράφοντας την ιστορία, με κορυφαίο αναλυτή του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) της Ουάσιγκτον, να τον κατηγορεί ότι είναι ο πρωθυπουργός που χρηματοδοτεί τον πόλεμο του Πούτιν! Τι άδικο…

Φαίνεται όμως ότι αυτές οι φωνές ακούστηκαν μέχρι τον Λευκό Οίκο…

Το μήνυμα μεταφέρθηκε αρμοδίως και οι δύο εφοπλιστές ετοιμάζονται να σταματήσουν κάθε δοσοληψία με την Ρωσία, αντιμετωπίζοντας έτσι το φάσμα της οικονομικής κατάρρευσης.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη δυσφορία στο πρωθυπουργικό περιβάλλον με στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού να κραυγάζει με απόγνωση, ότι «είναι άδικο οι αμερικανοί να φέρονται στον Κυριάκο λες και είναι ο Ζελένσκι»…

Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Ο ελληνικός λαός δεν θα αντέξει το ενδεχόμενο ο ηγέτης και Καίσαρας του, να έχει την τύχη του Βολοντιμίρ…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This