Ο Γιώργος Γεραπετρίτης απέδειξε ότι μπορεί να αναπληρώσει επάξια τον Κυριάκο

Must Read

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι ανατρέπεται πλήρως το τοπίο για τον αντικαταστάτη του Κυριάκου, όταν ο τελευταίος «αναληφθεί» ως σωτήρας της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες.

Φαβορί πλέον στην κούρσα της διαδοχής, πανάξια μάλιστα, γίνεται ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Η ρελάνς που έκανε ήταν ασύλληπτη. Ξεπέρασε όχι μόνο κάθε προσδοκία, αλλά και κάθε φαντασία που θα μπορούσε να έχει ο Κυριάκος, ο Ερντογάν, ο Ατζούν, ο Μπλίνκεν και η Ναζ Ντουράκογλου…

Το διπλό χτύπημα του υπουργού εξωτερικών έγινε κατά την διάρκεια των δηλώσεων του, πρώτης επίσκεψης του Αμερικανού ομόλογό του σε Τουρκία και Ελλάδα.

Με δύο φράσεις, ο Γιώργος Γεραπετρίτης, κατάφερε να συντρίψει την στρατηγική Μενέντεζ, Κογκρέσου και ολόκληρης της Ελληνικής, Αρμενικής και Εβραϊκής ομογένειας των ΗΠΑ.

Ποια ήταν μέχρι πρότινος η στρατηγική του «Ελληνοκεντρικού» συνασπισμού των ΗΠΑ έναντι της Τουρκίας;

Ότι η Τουρκία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάρει αμερικανικά αεροσκάφη, πυραύλους και λοιπά, διότι απειλεί την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας!

Τι είπε ο Γεραπετρίτης;

1. Ότι η Τουρκία δεν αμφισβήτησε ποτέ την ελληνική εθνική κυριαρχία!

2. Ότι δεν μας ενδιαφέρει εάν η Τουρκία πάρει όπλα από τις ΗΠΑ, διότι η σχέση μας με την υπερδύναμη δεν ετεροπροσδιορίζεται!

Ο υπουργός όχι απλά είναι σε θέση να αντικαταστήσει επάξια τον Κυριάκο, αλλά ίσως να αποδειχθεί πιο Κυριάκος και από τον Κυριάκο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This