Επίδειξη δύναμης του Κυριάκου στην «πρεσβεία»

Τους έδειξε ποιος πραγματικά είναι ο άνθρωπός τους…

Must Read

Οι τελευταίες εξελίξεις στον ΣυΡιζΑ, δείχνουν περίτρανα στην πρεσβεία της υπερδύναμης, την σημασία του ηγέτη Κυριάκου.

Η αλήθεια είναι ότι η έλευση του Στέφανου Κασσελάκη είχε ανησυχήσει τον κυβερνήτη μας, καθώς ο αμερικανοτραφής, εμφανίστηκε ως «αναβαθμισμένος Κυριάκος», έτοιμος να αντικαταστήσει το υφιστάμενο μοντέλο.

Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο ανησυχητική, όταν ο Στέφανος άρχισε να εκτελεί αποτελεσματικά τις εντολές, υπερψηφίζοντας το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφυλοφίλων και προωθώντας φανατικά την αγορά των F – 35. Φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Παύλο Πολάκη, στον οποίο οφείλει και την εκλογή του στην προεδρία του ΣυΡιζΑ, λέγοντάς του «αν δε σ’ αρέσει Παύλο, φύγε»!

Ήταν η απόλυτη επίδειξη αποφασιστικότητας του νέου προέδρου του ΣυΡιζΑ προς την πρεσβεία, που θορύβησε το Μαξίμου.

Τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. Η εσωκομματική λαίλαπα που σαρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπενθυμίζει στην πρεσβεία ότι ο μόνος αξιόπιστος, πειθήνιος, και διαχρονικά αποτελεσματικός άνθρωπος τους, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αναμορφωτής.

Το λεπτό σημείο πάντως για την πρεσβεία είναι ότι χωρίς Στέφανο Κασσελάκη, είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσει η συμφωνία εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας στην Τουρκία, όπως ακριβώς πέρασε το νομοσχέδιο του γάμου ομοφυλοφίλων…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This