Με χαρά θα πολεμήσουμε για τα συμφέροντα όσων στηρίζουν τον Κυριάκο μας!

Να γιατί θα στείλουμε και Έλληνες στρατιώτες στην Ουκρανία….

Must Read

Σήμερα, το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Κάπως έτσι όμως φάνταζε και το σενάριο κάποτε να γίνει ο Κυριάκος πρωθυπουργός, να κλείσει τον κόσμο στα σπίτια του, να κλείσει τις εκκλησίες και τις επιχειρήσεις, να τους υποχρεώσει να εμβολιαστούν και έπειτα να κηρύξει τον πόλεμο στην Ρωσία, αφοπλίζοντας μάλιστα την Ελλάδα έναντι της Τουρκίας!

Έχει αποδειχτεί λοιπόν ότι η φαντασία του Κυριάκου, ξεπερνά και το πιο ακραίο σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Η συζήτηση λοιπόν που έχει ανοίξει, για την αποστολή «ευρωπαίων» στρατιωτών στην Ουκρανία, έχει ισχυρή βάση. Όχι φυσικά για τον λόγο που νομίζετε. Κανένας δεν δίνει δεκάρα για τους Ουκρανούς πολίτες που πεθαίνουν κατά χιλιάδες στο μέτωπο, ενώ Αμερικάνοι γερουσιαστές ζητούν από το Κίεβο να στείλει στη μάχη μέχρι και τους συνταξιούχους που διαθέτει.

Άλλος είναι ο λόγος που καθιστά εξαιρετικά πιθανή την αποστολή (και Ελλήνων) στρατιωτών  στην κρεατομηχανή της Ουκρανίας. Μα φυσικά, οι επενδύσεις πολυεθνικών κολοσσών σε ουκρανικό έδαφος!

Σύμφωνα λοιπόν με την έκθεση του 2023 του αμερικανικού Oakland Institute, οι ξένοι κολοσσοί κατέχουν ήδη το 28% της Ουκρανικής αγροτικής γης! Πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που κατέχουν οι Ρώσοι εισβολείς! Η δυνατότητα στους ξένους κολοσσούς μάλιστα να αγοράζουν την ουκρανική εύφορη γη, έγινε με νόμο της κυβέρνησης Ζελένσκι το 2020, καθώς προγενέστερα υπήρχαν αρκετές απαγορεύσεις. Με το πρόσχημα όμως της ευθυγράμμισης της ουκρανικής νομοθεσίας με το ευρωπαϊκό δίκαιο, έπειτα από την επικράτηση των «φιλοευρωπαϊκών» δυνάμεων το 2014, άρχισε σταδιακά το άνοιγμα της αγοράς, με αποκορύφωμα την έλευση Ζελένσκι στην εξουσία, ενός ηγέτη επιπέδου Κυριακού, Μακρόν και Τριντό, που τα άφησε όλα ελεύθερα. Και οι τέσσερις, παιδιά με εκλεκτά και μερακλίδικα γούστα…

Έτσι, κολοσσοί όπως η Vanguard αλλά και το συνταξιοδοτικό fund της Lockheed έγιναν μεγαλογαιοκτήμονες στην Ουκρανία, ενώ οι Ουκρανοί μετατράπησαν σε δουλοπάροικους.

Φανταστείτε λοιπόν τι πρόκειται να γίνει εάν οι Ρώσοι αρχίσουν να προελαύνουν και στα εδάφη που κατέχουν πολυεθνικοί κολοσσοί. Εκεί θα δεις για πότε ο στρατηλάτης Κυριάκος θα ανακοινώσει με διάγγελμα ότι τα ηρωικά ελληνικά στρατεύματα σπεύδουν στην Ουκρανία. Δεν θα πει φυσικά ότι τα Ελληνόπουλα θα πολεμήσουν για να προστατέψουν τις επενδύσεις των πολυεθνικών, αλλά για να σταματήσουν την επιθετικότητα του Πούτιν, που ενδέχεται να φτάσει στα Τρίκαλα και να βομβαρδίσει τον Σαράφη.

Το νομικό πλαίσιο μάλιστα άνοιξε με την πρόσφατη υπογραφή της συμφωνίας με τις ΗΠΑ, που δίνει το πράσινο φως για συμμετοχή ελληνικών ειδικών δυνάμεων σε επιχειρήσεις υπό αμερικανική διοίκηση.

 

Εάν παραταύτα εξακολουθείτε να αμφισβητείτε το συγκεκριμένο σενάριο, αναλογιστείτε μόνο ότι εταιρίες όπως η Black Rock και η Vanguard είναι μεγαλομέτοχοι στην Pfizer. Που ο ευεργέτης Κυριάκος επέβαλε ακόμα και πρόστιμα, προκειμένου να προωθήσει τα προϊόντα της.

Για να αφήσουμε όμως τους λαϊκισμούς και την τοξικότητα, γνώμη μου είναι πως κάθε Έλληνας θα πρέπει να σπεύσει με χαμόγελο στο μέτωπο της Ουκρανίας, προκειμένου να υπερασπίσει τα συμφέροντα αυτών των κολοσσών που έφεραν μεταξύ άλλων και τον ευεργέτη Κυριάκο στην εξουσία. Μόνο εάν έχεις IQ Συριζαίου δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ο πιο ακριβοπληρωμένος Επικοινωνιολόγος του σύμπαντος, ο Σταν Γκρίνμπεργκ, μόνο από ένα τέτοιο πολυεθνικό ταμείο μπορεί να πληρωθεί και όχι από τη χρεωκοπημένη ΝΔ.

Ο Κυριάκος λοιπόν επειδή είναι μπεσαλής και δεν είναι αχάριστος, εάν οι ευεργέτες του του ζητήσουν να στείλει στρατό στην Ουκρανία για να προστατεύσει τα χωράφια τους, θα το κάνει με μεγάλη χαρά. Και εμείς οφείλουμε να υποταχθούμε στις διαταγές του στρατηλάτη Κυριακού – Μεγαλέξανδρου, ειδικά μετά το ιστορικό ταξίδι του στην Σίβα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This