Η πυρηνική κεφαλή του Νίκου Δένδια

Must Read

Παρά τις δηλώσεις αφοσίωσης του υπουργού εθνικής άμυνας στο πρόσωπο του ηγέτη και ευεργέτη μας Κυριάκου Μητσοτάκη, το Μαξίμου παρακολουθεί προσεκτικά τις κινήσεις του στο εσωκομματικό πεδίο.

Πάντα ο Νίκος Δένδιας βρισκόταν στο μικροσκόπιο του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, παρότι δεν έδινε δικαιώματα να χαρακτηριστεί «δελφίνος», Μπορεί να τηρούσε αποστάσεις από τον Κυριάκο μας, απείχε όμως από επιλήψιμες κινήσεις, όπως την δημιουργία εσωκομματικού στρατού, σε αντίθεση με άλλους υπουργούς, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η βασική αιτία της παρακολούθησης του Νίκου Δένδια από το Μαξίμου, είναι η εξαιρετικά υψηλή δημοφιλία του, η οποία είναι πολλαπλάσια του πρωθυπουργού στις πραγματικές δημοσκοπήσεις. Ένα στοιχείο που συνιστά πραγματική αιτία πολέμου.

Τις τελευταίες ημέρες όμως κάτι φαίνεται πως έχει αλλάξει στην συμπεριφορά του υπουργού εθνικής άμυνας.

Εκεί που δεν ασχολείτο καν με τα εσωκομματικά δρώμενα, τώρα υπάρχουν κινήσεις που θα παρέπεμπαν σε «δημιουργία πυρήνων» εντός του κόμματος, με το βλέμμα φυσικά στην «επόμενη μέρα».

Πρόκειται για μία οβιδιακή αλλαγή στην στρατηγική του Νίκου Δένδια, καθώς μέχρι σήμερα, ο μόνος «πυρήνας» που ενεργοποιούσε, ήταν ο εγκέφαλος του με την χαρακτηριστική ευφυία που τον διακρίνει…

Φαίνεται ότι ο Κερκυραίος κατάλαβε πως η πυρηνική κεφαλή μπορεί να κερδίζει πολέμους, όχι όμως και εσωκομματικές μάχες. Ειδικά από τη στιγμή που ο Κυριάκος δεν υπάρχει περίπτωση να του δώσει το δαχτυλίδι, ότι κι αν γίνει.

Είναι θέμα χρόνου κατά τις δικές μου πληροφορίες, η παρακολούθηση των κινήσεων του Νίκου Δένδια, ανάλογα με τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν από το Μαξίμου, να προκαλέσουν αντίδραση, με στόχο να κοπούν τα φτερά του «φαλακρού αετού» της πολιτικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This